Direktlänk till inlägg 20 juli 2018

Aldrig mer Harald Nyborg!!

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.


Andra gången den gick sönder, stod den bara och hackade på Android nör den skulle starta upp, lämnade in den och de skulle ringa när den var färdig. 3 veckor har HN på sig minst. Efter 5-6 veckor ringde jag och efterlyste den. De i butiken säger att de skickat sms att den var fördig, men ingen av våra mobilen har fått något sms och enda numret på serviceordern var hemnumret, där har inte kommit några okända nummer. Alltså ren lögn.


29 maj lämnade jag in plattan igen, samma fel som sist. I måndags 16 juli började jag att ringa deras 010-nummer utan att komma fram till Kristianstad. Eller ja, jag kom fram men ingen svarade. Kollade Facebook och kvittot, där fanns ett 076-nummer, som jag ringde och fick samma respons. Ringde till slut kundtjänst som nästan var hånfulla med att det där 076-mnumret kunde jag ringa i evighet för det var inte i bruk... Kanske man skulle ta bort det från nätet då??? Tjejen på kundtjänst skickade mail till butiken i Kristianstad, och uppmanade dem att återkoppla till mig snarast. Inget samtal i tisdags. Inget i onsdags och då ringde jag igen utan att nå butiken. i går torsdag ringde jag kundtjänst igen som åter skickade till butiken. Jag ringde från kl 10 till kl 19, alltså kontinuerligt under dagen utan att få någon kontakt. 


I dag ringde de äntligen. Plattan är på vift i Danmark. De vet inte var den är. Men jag kan få en ny, som egentligen är bättre..... 

Mitt svar?? 

Nej tack, jag är INTE intresserad av att få någon ny vara från Harald Nyborg,  Kan de inte ge tillbaka min inlämnade platta lagad och färdig så vill jag ha mina pengar tillbaka. De har skött hela detta köpet så otroligt dåligt, och jag vill verkligen inte ha något mer med dem att göra vad gäller varor med garanti.


Vi körde in, fick pengarna överförda till mitt kort (eller ja, har ett kvitto på retur av pengarna återförda, men de syns inte förrän 12-48 h efter att butiken knappat igenom returen på mitt kort) 

Sedan körde vi inom Elgiganten och köpte en Huawei platta åt Linus. Lite dyrare m.en så mycket bättre i kvalitet. Hoppas att den håller bättre än HN's skit.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se