Direktlänk till inlägg 8 februari 2018

DM 2018 = Danska LU 2018

Av Camilla - Torsdag 8 feb 06:00

Japp, i dag är det dags att ge sig av. 60 mil enkel resa, tillsammans med andra kaninnördar. Till Oxbøl, Danmark. 

1173 kaniner är anmälda och vår buss står för ett 40-tal ungefär. Fraktar 2 dvärgvädurar ner och 2 hem (tror jag) och sedan har jag 8, Linda 6, mamma 4, Lotta 12, Tom 6 och tror Nettan 4. 


Vi har lovat att hjälpa till på utställningen, "svenskbussen" ska hjälpa till med att fodra djuren. I Danmark blir djuren matade med foder av arrangören om inget annat står. Vi har med lappar där vi skrivit att fodrar våra själva, eftersom de inte är vana vid det fodret de använder på utställningen.


Med oss hem har vi också en new zealand red hane åt mamma, det vet vi. Han är inköpt i Danmark och har suttit i Danmark nu i cirka en månad i väntan på denna utställningen. Men man vet aldrig vad mer man har med sig hem.

Jag har pratat med en annan dansk rex-uppfödare om att eventuellt byta. Jag hade helst velat ha en ny hane, men han sitter i samma sits som mig, haft ett honår. Så han vill ha en hane och kan tänak sig att byta mot en hona. Men det finns kanske flera på plats som kan tänka sig att sälja eller byta bort en hane. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:36

Kvart efter beräknad avfärd lämnade vi Edenryd. 9 människor och ca 40 kaniner fördelade i en Renault Traffic. Gott om plats och flaskor med fruset vatten mellan kaninfacken i fall det skulle bli varmt. Linda körde. Första stoppet var nere i Svågetorp...

LIA

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:23

LIA vecka 2 är öve roch i morgon börjar tredje veckan. Lär mig massor och det är jättehärliga människor där, både sekreterare, sjuksköterskor, logopeder och läkare. Trivs bra.   Denna veckan ska jag få göra studiebesök i Karlskrona.    ...

Av Camilla - Måndag 5 feb 17:47

I dag började jag min sista LIA.  Strul med internet dock så jag har "bara" gått bredvid och kollat.  Men i morgon fungerar förhoppningsvis allt det tekniska.   Dessutom varit på anställningsintervju. Och ikväll ringde de, jag har fått jobb p...

Av Camilla - Måndag 22 jan 16:24


    I dag kom det äntligen. Diplomet som visar att Berntsson's D CHarlie blivit champion, på 285,5p. Troligen hans sista utställning, då ha n inte är road av det, inte gillar när man vänder och vrider på honom, och börjar bli tung. Men som avel...

Av Camilla - Lördag 20 jan 20:32


Jag har varit sugen på att gjuta i betong nu ett tag och lyckades hitta några bra sidor med tips och tricks. Så här är första formen   Har två former till på gång, med kaniner och så fort de är färdiga ska betong blandas så jag får testa hur det...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se