Direktlänk till inlägg 8 februari 2018

DM 2018 = Danska LU 2018

Av Camilla - 8 februari 2018 06:00

Japp, i dag är det dags att ge sig av. 60 mil enkel resa, tillsammans med andra kaninnördar. Till Oxbøl, Danmark. 

1173 kaniner är anmälda och vår buss står för ett 40-tal ungefär. Fraktar 2 dvärgvädurar ner och 2 hem (tror jag) och sedan har jag 8, Linda 6, mamma 4, Lotta 12, Tom 6 och tror Nettan 4. 


Vi har lovat att hjälpa till på utställningen, "svenskbussen" ska hjälpa till med att fodra djuren. I Danmark blir djuren matade med foder av arrangören om inget annat står. Vi har med lappar där vi skrivit att fodrar våra själva, eftersom de inte är vana vid det fodret de använder på utställningen.


Med oss hem har vi också en new zealand red hane åt mamma, det vet vi. Han är inköpt i Danmark och har suttit i Danmark nu i cirka en månad i väntan på denna utställningen. Men man vet aldrig vad mer man har med sig hem.

Jag har pratat med en annan dansk rex-uppfödare om att eventuellt byta. Jag hade helst velat ha en ny hane, men han sitter i samma sits som mig, haft ett honår. Så han vill ha en hane och kan tänak sig att byta mot en hona. Men det finns kanske flera på plats som kan tänka sig att sälja eller byta bort en hane. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se