Direktlänk till inlägg 14 januari 2016

Nästa kaninutställning

Av Camilla - 14 januari 2016 09:13

Japp, anmälan skickad till nästa utställning, årets största. LANDSUTSTÄLLNING 2016

Mer om den kan ni läsa här LU2016 
Vi har anmält 4+1 rexar (ja, jag vet, man kommer bättre i prislistan om det istället varit 1 hane och 4 honor, om poängen stämmer, men nu är det så att vi har bara fyra rexhonor och 3 av dom är avelshonor)

1+3 New Zealand Red

1+3 Rhinsk Scheck


Nu tävlar jag inte om Rex-priserna eftersom då måste vi alla tre vara medlemmar i Rex-klubben, och så viktiga är inte den rosetten, att vi blir medlemmar alla tre. Dessutom förnyar jag inte heller mitt medlemskap i Rex-klubben. Tycker inte att den är värt det ännu för mig: inget medlemsblad, ingen redovisning på något sätt på hemsidan över nya champions, inte heller 96orna som kommit. 


Två av mina rexar är till salu: Arthur och Alfons. De är ur en kull på 7st där jag sparade dessa två grabar och deras syster Astah. Alla tre ställdes ut i Mörrum 19/12 och fick 95p vardera, och eftersom jag nte har någon användning för grabbarna i aveln och inte vill spara på mig för mycket, så säljer jag dom nu. Stamtavlor och korten är inskickade till Christel som ansvarar för försäljningen på LU.  

A-kullen är efter Danne, stambokförd 95p och Greta Jansson, stambokförd 95p. Danne är uppfödd av Daniel Lidbladh och Greta Jansson av Emma Skogsberg. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:26

Mina syskonbarn Malin och Anton ska delta i Toughest Family 2018, i Malmö i maj.    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/solvesborgarna-tranar-for-toughest-family ...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:21

Sicken otur....  Halkar på soldäcket och sträcker mig lite grand. Och bara några dagar senare får jag ett träd över mig. Inget tjockt träd, och ytetrsta delen, tack och lov, men det kom med kraft och jag fick en rejäl snärt i huvudet och på vänstra...

Av Camilla - Lördag 31 mars 07:29

I dag ska Linus, Klara och Hampus ha påskäggsjakt i Agerum. Ingen karta i år utan de får små ledtrådar som leder till nästa ledtråd och så vidare. Ska bli roligt. Jag tror att jag har precis lika roligt när jag skriver ledtrådar och gömmer som de har...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:03

Vi körde hem i förtid från danska LU i februari eftersom vädret blev sämre och vi var oroliga för att inte kunna köra över bron. Så vi hoppade över prisutdelningen men Bent var så snäll att ta hem våra priser nu när han och Hanne är och hälsar på hos...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se