Direktlänk till inlägg 14 januari 2016

Nästa kaninutställning

Av Camilla - 14 januari 2016 09:13

Japp, anmälan skickad till nästa utställning, årets största. LANDSUTSTÄLLNING 2016

Mer om den kan ni läsa här LU2016 
Vi har anmält 4+1 rexar (ja, jag vet, man kommer bättre i prislistan om det istället varit 1 hane och 4 honor, om poängen stämmer, men nu är det så att vi har bara fyra rexhonor och 3 av dom är avelshonor)

1+3 New Zealand Red

1+3 Rhinsk Scheck


Nu tävlar jag inte om Rex-priserna eftersom då måste vi alla tre vara medlemmar i Rex-klubben, och så viktiga är inte den rosetten, att vi blir medlemmar alla tre. Dessutom förnyar jag inte heller mitt medlemskap i Rex-klubben. Tycker inte att den är värt det ännu för mig: inget medlemsblad, ingen redovisning på något sätt på hemsidan över nya champions, inte heller 96orna som kommit. 


Två av mina rexar är till salu: Arthur och Alfons. De är ur en kull på 7st där jag sparade dessa två grabar och deras syster Astah. Alla tre ställdes ut i Mörrum 19/12 och fick 95p vardera, och eftersom jag nte har någon användning för grabbarna i aveln och inte vill spara på mig för mycket, så säljer jag dom nu. Stamtavlor och korten är inskickade till Christel som ansvarar för försäljningen på LU.  

A-kullen är efter Danne, stambokförd 95p och Greta Jansson, stambokförd 95p. Danne är uppfödd av Daniel Lidbladh och Greta Jansson av Emma Skogsberg. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se