Direktlänk till inlägg 14 januari 2016

Nästa kaninutställning

Av Camilla - 14 januari 2016 09:13

Japp, anmälan skickad till nästa utställning, årets största. LANDSUTSTÄLLNING 2016

Mer om den kan ni läsa här LU2016 
Vi har anmält 4+1 rexar (ja, jag vet, man kommer bättre i prislistan om det istället varit 1 hane och 4 honor, om poängen stämmer, men nu är det så att vi har bara fyra rexhonor och 3 av dom är avelshonor)

1+3 New Zealand Red

1+3 Rhinsk Scheck


Nu tävlar jag inte om Rex-priserna eftersom då måste vi alla tre vara medlemmar i Rex-klubben, och så viktiga är inte den rosetten, att vi blir medlemmar alla tre. Dessutom förnyar jag inte heller mitt medlemskap i Rex-klubben. Tycker inte att den är värt det ännu för mig: inget medlemsblad, ingen redovisning på något sätt på hemsidan över nya champions, inte heller 96orna som kommit. 


Två av mina rexar är till salu: Arthur och Alfons. De är ur en kull på 7st där jag sparade dessa två grabar och deras syster Astah. Alla tre ställdes ut i Mörrum 19/12 och fick 95p vardera, och eftersom jag nte har någon användning för grabbarna i aveln och inte vill spara på mig för mycket, så säljer jag dom nu. Stamtavlor och korten är inskickade till Christel som ansvarar för försäljningen på LU.  

A-kullen är efter Danne, stambokförd 95p och Greta Jansson, stambokförd 95p. Danne är uppfödd av Daniel Lidbladh och Greta Jansson av Emma Skogsberg. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se