Direktlänk till inlägg 16 november 2015

Ruggigt idag

Av Camilla - 16 november 2015 13:13

Kallt i natt med frost i gräs och på bilen. Regnet hänger i luften och någon sol syns inte till alls. 
Har varit ute och tränat min timme på Crosstrainern. Syns inget på vågen men jag tycker själv att jag mår bättre - normalt sett även om jag har en svacka just nu. Mer ont för att jag fryser och kurar ihop mig. 

Dessutom har jag en hel del tankar som är ganska jobbiga. Känns som om jag inte vet hur eller vad jag ska göra med mitt liv. 


I morgon är det promenad till dagis som gäller. Frågan är då om man ska palta på sig en massa eller som vanligt för jag går snabbt och blir svettig.


I lördags var jag och mamma till Ronneby och hämtade en studsmatta hon fått, och efteråt körde jag och Linusn ner en stund så han kunde studsa på den med kusinerna Klara och Hampus.

Jag hjälpte också till med att ge kaninerna och passade på att träna Danne-barnen på  bordet. De ser bra ut - tycker jag, men behöver tränas att visa upp sig bättre. Ska bli kul att ställa dom på vår utställning i Mörrums Folkets Hus den  19 december. 


Så mysigt att gå runt bland kaninerna, ge dom maten och vattnet och höra dom mumsa. 


Skrev stamtavlan på 521 så mamma kunde skicka den. När jag skrev den kom jag på att han och hans syster Betty som fick 95p i Åstorp, är barnbarn och barnbarnsbarn till de två första CHAMPIONS av rasen i Sverige. Gött. Kanske, kanske, kanske man kan hoppas att hon tar sina två 95or till och sällar sig till dom. Bara att hoppas.

Annat som är gott är att de är barn till min danske Bellman. 


Tänker en hel del på attentatet i Frankrike. Otäckt nära nu, och hur många IS-anhängare har vi släppt in i vårat land? 
Och HUR MÅNGA lär bli behandlade som IS-anhängare och skurkar nu, trots att de är oskyldiga? 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se