Direktlänk till inlägg 16 november 2015

Ruggigt idag

Av Camilla - 16 november 2015 13:13

Kallt i natt med frost i gräs och på bilen. Regnet hänger i luften och någon sol syns inte till alls. 
Har varit ute och tränat min timme på Crosstrainern. Syns inget på vågen men jag tycker själv att jag mår bättre - normalt sett även om jag har en svacka just nu. Mer ont för att jag fryser och kurar ihop mig. 

Dessutom har jag en hel del tankar som är ganska jobbiga. Känns som om jag inte vet hur eller vad jag ska göra med mitt liv. 


I morgon är det promenad till dagis som gäller. Frågan är då om man ska palta på sig en massa eller som vanligt för jag går snabbt och blir svettig.


I lördags var jag och mamma till Ronneby och hämtade en studsmatta hon fått, och efteråt körde jag och Linusn ner en stund så han kunde studsa på den med kusinerna Klara och Hampus.

Jag hjälpte också till med att ge kaninerna och passade på att träna Danne-barnen på  bordet. De ser bra ut - tycker jag, men behöver tränas att visa upp sig bättre. Ska bli kul att ställa dom på vår utställning i Mörrums Folkets Hus den  19 december. 


Så mysigt att gå runt bland kaninerna, ge dom maten och vattnet och höra dom mumsa. 


Skrev stamtavlan på 521 så mamma kunde skicka den. När jag skrev den kom jag på att han och hans syster Betty som fick 95p i Åstorp, är barnbarn och barnbarnsbarn till de två första CHAMPIONS av rasen i Sverige. Gött. Kanske, kanske, kanske man kan hoppas att hon tar sina två 95or till och sällar sig till dom. Bara att hoppas.

Annat som är gott är att de är barn till min danske Bellman. 


Tänker en hel del på attentatet i Frankrike. Otäckt nära nu, och hur många IS-anhängare har vi släppt in i vårat land? 
Och HUR MÅNGA lär bli behandlade som IS-anhängare och skurkar nu, trots att de är oskyldiga? 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se