Direktlänk till inlägg 13 oktober 2015

Dags för avstämningsmöte

Av Camilla - 13 oktober 2015 10:47

Japp, nu är det dags. Igår hade jag individuellt med läkare och psykoterapeut för att förbereda.

Frågan om jag kan jobba på Lidl mera svarade jag nej på direkt. 

Det är stressigt, tungt och jag mår inte bra av det. Jag blev mer glömsk och okoncentrerad, hann inte med mina uppgifter och har haft så mycket mer ont under den tiden. Heltid gick inte alls, mycket sjukfrånvaro och halvtid gick en sommar och inte mer.


Och frågan är om jag kommer att kunna jobba heltid utan att rasa totalt. Men halvtid kanske passar bättre. Då slipper Linus vara på dagis så mycket också. 


Jag vill gå en utbildning till Medicinsk sekreterare, som startar i höst. Hade sökt in och egentligen kommit in redan, men tackade nej eftersom jag ville satsa på Smärthanteringskursen i första hand. 


Jag klarar det inte idag, jag klarar det kanske inte i april men om jag får tid på mig och hjälp och vila, så ska jag fan i mig klara att börja i augusti! 


Mina delmål är att motionera mera, och det gör jag ju, försöker 60 min på crosstrainern varannan dag, mår bättre av det och tar mindre smärtstillande nu. Stabiliseringsträningar ska också till. 

Äta mer frukt och grönt. Jag försöker men det går i intervaller

Äta mer långsamt... mitt stora dilemma, älskar mat och slänger i mig den. 

Avslappningsövningar ch andningsövningar får jag fortsätta med länge, det måste bli en självklar del i mitt liv, så jag inte kommer tillbaka i samma smärtsamma spår igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se