Direktlänk till inlägg 13 oktober 2015

Dags för avstämningsmöte

Av Camilla - 13 oktober 2015 10:47

Japp, nu är det dags. Igår hade jag individuellt med läkare och psykoterapeut för att förbereda.

Frågan om jag kan jobba på Lidl mera svarade jag nej på direkt. 

Det är stressigt, tungt och jag mår inte bra av det. Jag blev mer glömsk och okoncentrerad, hann inte med mina uppgifter och har haft så mycket mer ont under den tiden. Heltid gick inte alls, mycket sjukfrånvaro och halvtid gick en sommar och inte mer.


Och frågan är om jag kommer att kunna jobba heltid utan att rasa totalt. Men halvtid kanske passar bättre. Då slipper Linus vara på dagis så mycket också. 


Jag vill gå en utbildning till Medicinsk sekreterare, som startar i höst. Hade sökt in och egentligen kommit in redan, men tackade nej eftersom jag ville satsa på Smärthanteringskursen i första hand. 


Jag klarar det inte idag, jag klarar det kanske inte i april men om jag får tid på mig och hjälp och vila, så ska jag fan i mig klara att börja i augusti! 


Mina delmål är att motionera mera, och det gör jag ju, försöker 60 min på crosstrainern varannan dag, mår bättre av det och tar mindre smärtstillande nu. Stabiliseringsträningar ska också till. 

Äta mer frukt och grönt. Jag försöker men det går i intervaller

Äta mer långsamt... mitt stora dilemma, älskar mat och slänger i mig den. 

Avslappningsövningar ch andningsövningar får jag fortsätta med länge, det måste bli en självklar del i mitt liv, så jag inte kommer tillbaka i samma smärtsamma spår igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Tisdag 20 mars 20:40

  I morgon är det dags att rocka sockorna igen. För att alla är olika. Alla har rätt att vara olika, alla räknas och alla har lika värde!   ...

Av Camilla - Lördag 17 mars 15:16

Tittar ut och det ser jättehärligt ut. Solen värmer ganska bra MEN med jämna mellanrum kommer det en snöby och trots solskenet så är det svinkallt i blåsten. Jag vill ha vår nu. Jag behöver ha vår nu. D-vitamin och värme från solen.  ...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 17:59

I dag har det varit en hektisk dag. Började med att jag skulle till min blivande arbetsplats och skriva på anställningsavtalet. Den 4 juni börjar jag att jobba på Thorax Levnadsvanemottagning i Karlshamn. Efter det var det vidare till operation. Ja...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 07:03


      Först blev Challeballebus champion i januari och på Danska LU blev Enya champion. På samma poäng 285,5p Challes mamma och Enyas mamma är halvsyskon. Mina 2a och 3e champions i rasen för först ut var Challes mammas kullbror på 285p.  ...

Av Camilla - Måndag 12 mars 06:25


I går var det klubbmästerskap i Bjäraryds Skyttelokal. Familjen Berntsson ställde ut 3 st lilla wiener, blå och 7 st rex, vit rödögd.   Bästa senior på klubbmästerskapet 2018: Familjen Berntsson, 1+2 Rex vit rödögd 285p Detta var för andr...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se