Direktlänk till inlägg 13 oktober 2015

Dags för avstämningsmöte

Av Camilla - 13 oktober 2015 10:47

Japp, nu är det dags. Igår hade jag individuellt med läkare och psykoterapeut för att förbereda.

Frågan om jag kan jobba på Lidl mera svarade jag nej på direkt. 

Det är stressigt, tungt och jag mår inte bra av det. Jag blev mer glömsk och okoncentrerad, hann inte med mina uppgifter och har haft så mycket mer ont under den tiden. Heltid gick inte alls, mycket sjukfrånvaro och halvtid gick en sommar och inte mer.


Och frågan är om jag kommer att kunna jobba heltid utan att rasa totalt. Men halvtid kanske passar bättre. Då slipper Linus vara på dagis så mycket också. 


Jag vill gå en utbildning till Medicinsk sekreterare, som startar i höst. Hade sökt in och egentligen kommit in redan, men tackade nej eftersom jag ville satsa på Smärthanteringskursen i första hand. 


Jag klarar det inte idag, jag klarar det kanske inte i april men om jag får tid på mig och hjälp och vila, så ska jag fan i mig klara att börja i augusti! 


Mina delmål är att motionera mera, och det gör jag ju, försöker 60 min på crosstrainern varannan dag, mår bättre av det och tar mindre smärtstillande nu. Stabiliseringsträningar ska också till. 

Äta mer frukt och grönt. Jag försöker men det går i intervaller

Äta mer långsamt... mitt stora dilemma, älskar mat och slänger i mig den. 

Avslappningsövningar ch andningsövningar får jag fortsätta med länge, det måste bli en självklar del i mitt liv, så jag inte kommer tillbaka i samma smärtsamma spår igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 14 okt 17:58

På grund av inplanerat födelsedagskalas var halva styrkan tvungen att åka vid 12, så vi tog en kort kaninlördag. Jag städade 8 burar, Linda 7 och Linus nästan 2. Resterande tar vi i morgon. Sedan ska vi ut till kyrkogården och lämna blommor till papp...

Av Camilla - Fredag 13 okt 12:53

Den 7 oktober var det kaninutställning i Värnamo, och vi anmälde 3 av var ras. Tyvärr fällde mina damer väldigt mycket och jag hade gjort ett typiskt nybörjarfel på hanen, anmält fel öronnummer, så jag fick inget på rexarna. Mamma och Linda hade 2x94...

Av Camilla - Fredag 13 okt 11:50

Tiden går snabbt. I dag, fredagen den 13 oktober och jag har gjort halva min LIA när jag slutar kl 17.    Lika bra att börja titta på alla uppgifter man har under perioden, samt latinprovet. Skolan sätter ju igång väldigt snabbt med prov och såda...

Av Camilla - Fredag 29 sept 14:46

Är i full gång. Sedan vi började den 14 augusti så har vi hunnit med 2 inlämningsuppgifter och 2 prov i Företagsekonomi, ett prov i Latin och ett i Anatomi, samt ett projektarbete i Svenska.  Under LIA och en tid efter ska vi lämna in en LIA-rappor...

LIA

Av Camilla - Fredag 29 sept 14:40

Så nu har höstterminens LIA satt igång, sista dagen på första veckan nu.  Jag fick frågan i somras om jag kunde tänka mig att ha min LIA på samma ställe som jag haft mitt sommarjobb, och jag tackade jag. I somras satt jag bara i receptionen, denna ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se