Direktlänk till inlägg 13 oktober 2015

Dags för avstämningsmöte

Av Camilla - 13 oktober 2015 10:47

Japp, nu är det dags. Igår hade jag individuellt med läkare och psykoterapeut för att förbereda.

Frågan om jag kan jobba på Lidl mera svarade jag nej på direkt. 

Det är stressigt, tungt och jag mår inte bra av det. Jag blev mer glömsk och okoncentrerad, hann inte med mina uppgifter och har haft så mycket mer ont under den tiden. Heltid gick inte alls, mycket sjukfrånvaro och halvtid gick en sommar och inte mer.


Och frågan är om jag kommer att kunna jobba heltid utan att rasa totalt. Men halvtid kanske passar bättre. Då slipper Linus vara på dagis så mycket också. 


Jag vill gå en utbildning till Medicinsk sekreterare, som startar i höst. Hade sökt in och egentligen kommit in redan, men tackade nej eftersom jag ville satsa på Smärthanteringskursen i första hand. 


Jag klarar det inte idag, jag klarar det kanske inte i april men om jag får tid på mig och hjälp och vila, så ska jag fan i mig klara att börja i augusti! 


Mina delmål är att motionera mera, och det gör jag ju, försöker 60 min på crosstrainern varannan dag, mår bättre av det och tar mindre smärtstillande nu. Stabiliseringsträningar ska också till. 

Äta mer frukt och grönt. Jag försöker men det går i intervaller

Äta mer långsamt... mitt stora dilemma, älskar mat och slänger i mig den. 

Avslappningsövningar ch andningsövningar får jag fortsätta med länge, det måste bli en självklar del i mitt liv, så jag inte kommer tillbaka i samma smärtsamma spår igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Måndag 11 dec 17:05

  Berntsson's D Charlie Fast vi kallar honom allmänt för ChalleBalle.   Turbo, vår allra första Rex ifrån Tyskland. 4,8 kg tung och enbart kärlek i hela kroppen. Han har lite för lång påls för idealet men det gör inget     Berntsson's Valle...

Av Camilla - Måndag 11 dec 16:54

Japp. Om det är en reaktion att stressen för skolan u börjar avta eller om jag bara är mer mottaglig av annan anledning får någon annan sia om. Men jag har lyckats med att för första gången någonsin i mitt liv, få inflammation i inte en utan BÅDA sto...

Av Camilla - Torsdag 7 dec 14:32


  Eller ja, 16 blir det här eftersom vi ska fira julafton den 23e då Markus går på nattjobb på julafton och behöver sova. Linus var först lite ledsen för det men har nu helt tagit det till sig, och är den som ska få dela ut julklapparna i år. Vi r...

Av Camilla - Onsdag 6 dec 13:31

Jag vet inte vad man ska säga.   På fredag har vi redovisning i Företagsekonomi, ett område om statistik. Läraren blev dock sjuk så en (1!!) genomgång har v haft och sedan är det redovisning, ingen möjlighet till drop-in och hjälp mer än via mail...

Av Camilla - Tisdag 14 nov 14:52


  Ganska nöjd med dagen    Linus och jag sov över i Agerum hos mamma så det inte skulle bli så tidigt för oss på lördagen.  Vi skulle haft släp men eftersom Lotta och Malin var ensamma i sin bil så kunde de fälla sitt baksäte och då ha 2 av vå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se