Direktlänk till inlägg 22 september 2015

Smärtrehab mm

Av Camilla - 22 september 2015 19:09

Idag var det Markus tur att lämna Linus på förskolan. Sjuk en hel vecka så det var krig och tandagnissel. Från det att Linus vaknade vid halv sju så var det ett himla liv för han ville inte till dagis. 

Fröken som tog emot i morse sa att det är inte alla barn som är förskolebarn, de trivs inte där. Men vi har ju inget val. Jag måste ha en chans att tjäna pengar också, kan inte leva ett liv där jag ska be om att få veckopeng på ett ungefär. Och Markus ska inte behöva stå för allt. 

Och när han jobbar och jag ska till sjukhuset så måste vi ju ha Linus någonstns och kan inte köra slut på farmor på det sättet.

Linus vill inte dit, han älskar inte sitt dagis, han älskar inte mig när jag lämnar honom på dagis (hans ord) han älskar inte sin pappa, det är mamma som ska lämna.

Men jag orkar inte vara den som lämnar varenda gång, som mår så dåligt när jag får gå och lämna ett gråtande barn. Jag har den synen framför mig, i mitt bakhuvud resten av dagen och det är ju toppen för en med fibro som ska minska stressen. Den känslomässiga stressen är värst av allt   


Idag på smärtrehab har vi gjort smoothie och hälsosamt mellanmål och sedan gått stavgång på Sternös klippor. 

Och det var en lugn kille som satt i ena frökens knä och lyssnade på bok när jag kom till dagis. När jag frågade vad han hade gjort och om han hade haft roligt så sa han att de lekt polis och han hade lekt med en flicka som heter J****, hans favorit. Han hade haft roligt. 

Skönt att höra i alla fall.


I morgon är han ledig, eftersom det blev en heldag idag. Han har gratis 16 timmar i veckan och det är samma pris som full tid om han är där mer än de timmarna. Så vi försöker med 16h i veckan för ekonomins skull. Får spara där man kan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 14 okt 17:58

På grund av inplanerat födelsedagskalas var halva styrkan tvungen att åka vid 12, så vi tog en kort kaninlördag. Jag städade 8 burar, Linda 7 och Linus nästan 2. Resterande tar vi i morgon. Sedan ska vi ut till kyrkogården och lämna blommor till papp...

Av Camilla - Fredag 13 okt 12:53

Den 7 oktober var det kaninutställning i Värnamo, och vi anmälde 3 av var ras. Tyvärr fällde mina damer väldigt mycket och jag hade gjort ett typiskt nybörjarfel på hanen, anmält fel öronnummer, så jag fick inget på rexarna. Mamma och Linda hade 2x94...

Av Camilla - Fredag 13 okt 11:50

Tiden går snabbt. I dag, fredagen den 13 oktober och jag har gjort halva min LIA när jag slutar kl 17.    Lika bra att börja titta på alla uppgifter man har under perioden, samt latinprovet. Skolan sätter ju igång väldigt snabbt med prov och såda...

Av Camilla - Fredag 29 sept 14:46

Är i full gång. Sedan vi började den 14 augusti så har vi hunnit med 2 inlämningsuppgifter och 2 prov i Företagsekonomi, ett prov i Latin och ett i Anatomi, samt ett projektarbete i Svenska.  Under LIA och en tid efter ska vi lämna in en LIA-rappor...

LIA

Av Camilla - Fredag 29 sept 14:40

Så nu har höstterminens LIA satt igång, sista dagen på första veckan nu.  Jag fick frågan i somras om jag kunde tänka mig att ha min LIA på samma ställe som jag haft mitt sommarjobb, och jag tackade jag. I somras satt jag bara i receptionen, denna ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se