Direktlänk till inlägg 22 september 2015

Smärtrehab mm

Av Camilla - 22 september 2015 19:09

Idag var det Markus tur att lämna Linus på förskolan. Sjuk en hel vecka så det var krig och tandagnissel. Från det att Linus vaknade vid halv sju så var det ett himla liv för han ville inte till dagis. 

Fröken som tog emot i morse sa att det är inte alla barn som är förskolebarn, de trivs inte där. Men vi har ju inget val. Jag måste ha en chans att tjäna pengar också, kan inte leva ett liv där jag ska be om att få veckopeng på ett ungefär. Och Markus ska inte behöva stå för allt. 

Och när han jobbar och jag ska till sjukhuset så måste vi ju ha Linus någonstns och kan inte köra slut på farmor på det sättet.

Linus vill inte dit, han älskar inte sitt dagis, han älskar inte mig när jag lämnar honom på dagis (hans ord) han älskar inte sin pappa, det är mamma som ska lämna.

Men jag orkar inte vara den som lämnar varenda gång, som mår så dåligt när jag får gå och lämna ett gråtande barn. Jag har den synen framför mig, i mitt bakhuvud resten av dagen och det är ju toppen för en med fibro som ska minska stressen. Den känslomässiga stressen är värst av allt   


Idag på smärtrehab har vi gjort smoothie och hälsosamt mellanmål och sedan gått stavgång på Sternös klippor. 

Och det var en lugn kille som satt i ena frökens knä och lyssnade på bok när jag kom till dagis. När jag frågade vad han hade gjort och om han hade haft roligt så sa han att de lekt polis och han hade lekt med en flicka som heter J****, hans favorit. Han hade haft roligt. 

Skönt att höra i alla fall.


I morgon är han ledig, eftersom det blev en heldag idag. Han har gratis 16 timmar i veckan och det är samma pris som full tid om han är där mer än de timmarna. Så vi försöker med 16h i veckan för ekonomins skull. Får spara där man kan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Tisdag 20 mars 20:40

  I morgon är det dags att rocka sockorna igen. För att alla är olika. Alla har rätt att vara olika, alla räknas och alla har lika värde!   ...

Av Camilla - Lördag 17 mars 15:16

Tittar ut och det ser jättehärligt ut. Solen värmer ganska bra MEN med jämna mellanrum kommer det en snöby och trots solskenet så är det svinkallt i blåsten. Jag vill ha vår nu. Jag behöver ha vår nu. D-vitamin och värme från solen.  ...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 17:59

I dag har det varit en hektisk dag. Började med att jag skulle till min blivande arbetsplats och skriva på anställningsavtalet. Den 4 juni börjar jag att jobba på Thorax Levnadsvanemottagning i Karlshamn. Efter det var det vidare till operation. Ja...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 07:03


      Först blev Challeballebus champion i januari och på Danska LU blev Enya champion. På samma poäng 285,5p Challes mamma och Enyas mamma är halvsyskon. Mina 2a och 3e champions i rasen för först ut var Challes mammas kullbror på 285p.  ...

Av Camilla - Måndag 12 mars 06:25


I går var det klubbmästerskap i Bjäraryds Skyttelokal. Familjen Berntsson ställde ut 3 st lilla wiener, blå och 7 st rex, vit rödögd.   Bästa senior på klubbmästerskapet 2018: Familjen Berntsson, 1+2 Rex vit rödögd 285p Detta var för andr...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se