Direktlänk till inlägg 22 september 2015

Smärtrehab mm

Av Camilla - 22 september 2015 19:09

Idag var det Markus tur att lämna Linus på förskolan. Sjuk en hel vecka så det var krig och tandagnissel. Från det att Linus vaknade vid halv sju så var det ett himla liv för han ville inte till dagis. 

Fröken som tog emot i morse sa att det är inte alla barn som är förskolebarn, de trivs inte där. Men vi har ju inget val. Jag måste ha en chans att tjäna pengar också, kan inte leva ett liv där jag ska be om att få veckopeng på ett ungefär. Och Markus ska inte behöva stå för allt. 

Och när han jobbar och jag ska till sjukhuset så måste vi ju ha Linus någonstns och kan inte köra slut på farmor på det sättet.

Linus vill inte dit, han älskar inte sitt dagis, han älskar inte mig när jag lämnar honom på dagis (hans ord) han älskar inte sin pappa, det är mamma som ska lämna.

Men jag orkar inte vara den som lämnar varenda gång, som mår så dåligt när jag får gå och lämna ett gråtande barn. Jag har den synen framför mig, i mitt bakhuvud resten av dagen och det är ju toppen för en med fibro som ska minska stressen. Den känslomässiga stressen är värst av allt   


Idag på smärtrehab har vi gjort smoothie och hälsosamt mellanmål och sedan gått stavgång på Sternös klippor. 

Och det var en lugn kille som satt i ena frökens knä och lyssnade på bok när jag kom till dagis. När jag frågade vad han hade gjort och om han hade haft roligt så sa han att de lekt polis och han hade lekt med en flicka som heter J****, hans favorit. Han hade haft roligt. 

Skönt att höra i alla fall.


I morgon är han ledig, eftersom det blev en heldag idag. Han har gratis 16 timmar i veckan och det är samma pris som full tid om han är där mer än de timmarna. Så vi försöker med 16h i veckan för ekonomins skull. Får spara där man kan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Måndag 11 dec 17:05

  Berntsson's D Charlie Fast vi kallar honom allmänt för ChalleBalle.   Turbo, vår allra första Rex ifrån Tyskland. 4,8 kg tung och enbart kärlek i hela kroppen. Han har lite för lång påls för idealet men det gör inget     Berntsson's Valle...

Av Camilla - Måndag 11 dec 16:54

Japp. Om det är en reaktion att stressen för skolan u börjar avta eller om jag bara är mer mottaglig av annan anledning får någon annan sia om. Men jag har lyckats med att för första gången någonsin i mitt liv, få inflammation i inte en utan BÅDA sto...

Av Camilla - Torsdag 7 dec 14:32


  Eller ja, 16 blir det här eftersom vi ska fira julafton den 23e då Markus går på nattjobb på julafton och behöver sova. Linus var först lite ledsen för det men har nu helt tagit det till sig, och är den som ska få dela ut julklapparna i år. Vi r...

Av Camilla - Onsdag 6 dec 13:31

Jag vet inte vad man ska säga.   På fredag har vi redovisning i Företagsekonomi, ett område om statistik. Läraren blev dock sjuk så en (1!!) genomgång har v haft och sedan är det redovisning, ingen möjlighet till drop-in och hjälp mer än via mail...

Av Camilla - Tisdag 14 nov 14:52


  Ganska nöjd med dagen    Linus och jag sov över i Agerum hos mamma så det inte skulle bli så tidigt för oss på lördagen.  Vi skulle haft släp men eftersom Lotta och Malin var ensamma i sin bil så kunde de fälla sitt baksäte och då ha 2 av vå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se