Direktlänk till inlägg 22 september 2015

Smärtrehab mm

Av Camilla - 22 september 2015 19:09

Idag var det Markus tur att lämna Linus på förskolan. Sjuk en hel vecka så det var krig och tandagnissel. Från det att Linus vaknade vid halv sju så var det ett himla liv för han ville inte till dagis. 

Fröken som tog emot i morse sa att det är inte alla barn som är förskolebarn, de trivs inte där. Men vi har ju inget val. Jag måste ha en chans att tjäna pengar också, kan inte leva ett liv där jag ska be om att få veckopeng på ett ungefär. Och Markus ska inte behöva stå för allt. 

Och när han jobbar och jag ska till sjukhuset så måste vi ju ha Linus någonstns och kan inte köra slut på farmor på det sättet.

Linus vill inte dit, han älskar inte sitt dagis, han älskar inte mig när jag lämnar honom på dagis (hans ord) han älskar inte sin pappa, det är mamma som ska lämna.

Men jag orkar inte vara den som lämnar varenda gång, som mår så dåligt när jag får gå och lämna ett gråtande barn. Jag har den synen framför mig, i mitt bakhuvud resten av dagen och det är ju toppen för en med fibro som ska minska stressen. Den känslomässiga stressen är värst av allt   


Idag på smärtrehab har vi gjort smoothie och hälsosamt mellanmål och sedan gått stavgång på Sternös klippor. 

Och det var en lugn kille som satt i ena frökens knä och lyssnade på bok när jag kom till dagis. När jag frågade vad han hade gjort och om han hade haft roligt så sa han att de lekt polis och han hade lekt med en flicka som heter J****, hans favorit. Han hade haft roligt. 

Skönt att höra i alla fall.


I morgon är han ledig, eftersom det blev en heldag idag. Han har gratis 16 timmar i veckan och det är samma pris som full tid om han är där mer än de timmarna. Så vi försöker med 16h i veckan för ekonomins skull. Får spara där man kan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se