Alla inlägg under maj 2015

Av Camilla - 15 maj 2015 09:39

I går såg jag ett inlägg på facebook:

"Ni i Jämshög! Håll ögonen lite mer öppna än vanligt & särskilt om era grannar är bortresta eller av annan anledning ej är hemma.
Sambon såg några mörkklädda skumma figurer samt en bil (som jag senare såg bli upphämtade av samma bil en stund senare) Han fick en obehagskänsla och körde fram och tillbaka ett par vändor innan han var for till jobbet. Vill inte att någon stackare ska behöva få inbrott så bättre att vara lite vaken"

 

Läste det ör Markus som ble vlite nojjig, så han gick ut i garaget för att kolla. Och jo, det var hos oss de varit. 

Vad vi vet är försvunnet är ett motorsåg och en dunk med bensin till gräsklipparen. 

Vad som är konstigt är dels att vi låg och sov inne och inget hörde, och att de bara tog sågen med tanke på att det låg en del Hilti och Dewalt-verktyg på bänken. 

 

Blir så arg och lite rädd faktiskt. 

OM de inte drar sig för att komma in där när vi är hemma, vad säger att de inte vågar gå in i huset, t ex en kväll/natt när jag och Linus är hemma ensamma. 

Golfklubban kommer inte att vara långt borta nu.

Av Camilla - 14 maj 2015 15:16

Den 9 september planeras en demonstration mot Socialen i en skånsk kommun. Och bara några dagar sedan är dte dags för en ännu större kommun/stad i länet. 

Den första kommer jag att vara på, visa mitt stöd för alla de som fått sina barn kidnappade, drogade, stulna. 

Skrämmande att en instans kan göra så med statens goda tycke???!


Bryta mot svenska lagar, europeiska lagar, världslagar och staten säger inte ett knyst?


Skäms för mitt land 

Av Camilla - 12 maj 2015 20:44

Skrämmande hur mycket den lille Snuttriken snappar upp. 

Här kommer vuxna uttryck och ord och på precis rätt ställe i meningar eller handlingar.


Kan inte gå upp för trappen själv för hans ben är så gamla : ajaj mina gamla ben


Samarbeta - när han tycker att nu ska han få sin vilja fram


Kärringstopp - Linda skojade att hon nöstan fick det när vi skulle köra in på Lidls parkering i Bromölla och polisen står där och kolla alla, sedan säger han igenom hela affären, stannade vagnen och säger Jag fick kärringstopp. Och han sa det i bilen när farfar fick det.


På dagis när det är potatis i lunchen och de frågar honom hur många han vill ha så säger han alltid 2 eller 4, fast att han inte tycker om potatis. Sedan kan han sitta och titta sig runt lite försynt och sger: lite sött med (kött)

Och MYCKET MERA


Allt som moster Linda säger så kommer han efter som en liten svamp. 


Och jag ör sjukskriven, han gör alltid fel om man frågar vad de gjort på dagis. Ingen vet varifrån det kommer. 


Älskar den ungen, det bästa jag någonsin ordnat i hela mitt liv   

Av Camilla - 11 maj 2015 21:25

Skriv under så att vi kan få bort LVU i dess nuvarande form, så att Sveriges Socialnämnder inte ska kunna fortsätta kidnappa barn på lösa bohliner, fabricera utredningar och försvåra för föräldrarna.

Socialen SKA VERKA FÖR ATT ÅTERFÖRENA FAMILJER men i Sverige jobbar de tvärtom.


En väninna fick sin son omhöndertagen för att han var för tjock. Och detta först EFTER att hon anmält skolan för mobbing. 


Mycket mysko i den utredningen dels från läkares håll (slet kläderna av pojken 11 år gammal , utan förvarning så han i dagsläget vägrar att gå in till henne, hon var inte ens hans vanliga läkare, och nu nekar hon helt) Karlshamns Lasarett.

Socialen vägrar ta emot papper från läkare som visar att pojken gått NER i vikt och inte upp, för det stämmer ju inte med deras intentioner - att ta honom för han är för tjock.

Notavillan i Karlshamn har genomfört en utredning för att utreda vad som görs fel med sonen för han blivit överviktig. Allt deras utredning säger är att mamman pratar mycket.... INGET om sonens övervikt. VAD och VEM har de egentligen utrett,


och ALLT på socialen i Olofströms Order.


Så skriv på denna lista, låt inte SOCIALEN få stjäla barn i vårt land som de gör idag, låt inte dom få agera med helt egna lagar som inte styrs av varken FN, EU Sverige eller Europakonventionen (ni vet den som Bromölla social inte sa gällde i Sverige) 


http://www.skrivunder.com/andra_lvu_lagen_till_en_ny_lag_i_enlighet_barnkonventionen

Av Camilla - 11 maj 2015 11:40

Igår var vi en rudna till 11e maj marknaden. Huvuddagen är egentligen idag, men det hinns inte med. Synd för igår när vi gick där så missade vi det egentliga syftet: att köpa ett par nya jobbarbyxor. 
Skulle inte förvåna mig om den försäljaren är där idag med tanke på att vi inte är det.


Gick där en runda och tittade på allt, och eftersom de andra två barnen i gänget fick present efter present så ville jag inte att Linus skulle vara utanför. Stannade vid ett stånd och köpte en grävmaskin åt honom, en Bruder. Ville egentligen köpt en cat men han ville ha den Grävaren, "han älskade den".


Efter marknaden gick vi hem till min moster och fikade. 

Av Camilla - 11 maj 2015 11:35

Började med att Linus kostade billigt klockan sex i morse när han låg i sin säng och skrek: mamma!! Bara för att han inte ville GÅ in själv utan ville bli buren. Latpåse. En av hans favorituttryck är annars: mina gamla ben orkar inte. Svampen.


Soligt och skönt ute, har varit en snabbis och hämtat en dator (barndator) och en käpphäst, som jag köpt via facebook. Undrar bara VARFÖR man inte kan torka av, eller rolla av sakerna innan man lämnar ut dom så att hundhåren försvinner. 


Har hängt ut en maskin tvätt, och ska snart hänga ut nästa också, gäller att passa på i detta underbara väder.


Av Camilla - 8 maj 2015 11:24

 

Dagens min, den bjuder jag på   

 

Solar sig efter en natt utomhus


  Igår fanns det ingeting synligt, men  i morse syntes detta    
Nu gäller det bara att inte få frost på det, att slänga ut en himla massa flera snigelgift och salt-rundor morgon och kväll. Kanske jag kan få mer än purjolök i lådorna i år   





Av Camilla - 8 maj 2015 10:21

     

Har lämnat Linus på dagis, fotat lite för han och en av hans kompisar ska göra varsin bok idag. 

Städat lite i akvariumet och duschat.

Nu en stund framför datorn med lite sök och försök, sedan blir det smärtrehab med bedömningen från teamet, och så läkaren som bad om att få träffa mig igen. 

Hoppas vädert håller i sig så vi kan grilla när jag kommer hem igen,

och håller sig vädret okej så ska vi fixa i trädgården i heögen, åka och köpa lite buskar och fixa rabatten. Städa i garaget och i bastun. 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards