Direktlänk till inlägg 16 maj 2015

Önnestad

Av Camilla - 16 maj 2015 18:10

Tillbringat en hel dag i Önnestad, på kaninutställning. Förutom utställningen så levererade vi 4 kaniner som fick nya hem, lycka till med dom. 


Ganska nöjd med resultaten, Linda vann Klass B med en stam 95+94,5+94 eller var det för enskilda 95an kanske? Rhinsk Scheck är rasen i alla fall. Och eftersom det var tävling för S.K.U.F Svårtecknade raser, och han var den enda svårtecknade 95an så vann hon det också.

Mamma hade Norrmannen, Axel och Haggan, och vann 13e plats i A med Haggans 94,5p.

Jag hade Bellman, Österman och Lindas kille i A, och vann 17e plats med Lindas kille, samt 21e plats med Danne, även han 94,5p

Linda hade en placering till i klass A med Rhinsk Scheck, tror det var 94,5 det också. 


Lotta var 11a i klass A med hermelin, vet ej färg. 


Blekinge var på topp, förutom våra resultat så blev Julia Ahlgren bästa Junior, Viktor Nilsson blev BIM, och lite till. 


Grattis alla!


Natten innan var inte den lättaste. Linus och jag åkte ner till mamma vid 15-tiden för att hjälpa till med att förbereda kaninerna och sova över, eftersom Markus jobbar natt denna helgen. 

Så vid halv nio gick jag och Linus upp för att sova i dubbelsängen i en arummet, men Linus var orolig och vandrade runt i sängen efter att vi hade somnat. Och vid 12 valnar jag av ett PANG och storgråt   . Då har han snurrat och vandrat så att han ramlar i golvet. Efter det tog det nog nästan 2 timmar, och en flaska välling, innan jag fick honom att somna igen. 

Och klockan halv sex vaknar han och tycker att det är dags att stiga upp    Kan ju säga att jag var inte den piggaste direkt och inte mamma heller. Men idag har Linus varit toppenduktig och allt gått bra så det var nog ingen fara mer än chocken att dimpa ner. Tur att sängen inte är så hög.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Av Camilla - Fredag 4 maj 15:28

I dag har vi haft prov i klassificering, och efter det fick vi fatt på en skoldator och gjorde de sista ändringarna på vårt examensarbete. När det var gjort skrev vi ut det i - förhoppningsvis - tillräckligt många exemplar och lämnade in det på googl...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:45

I går var vi på roadtrip neråt Skåne och hälsade på hos Peter och Ingrid Ahnelöv. Med oss hem hade vi en ny smurf åt Linda, en parad hona av rasen Lilla Wiener, blå.   När vi kom hem och satte in Ingrid i sin bur och gav övriga kaniner sin middag...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:37

Berntsson's Emil   https://www.facebook.com/milla.berntsson/videos/10213421952122433/?t=0    Om ni är medlemmar i Facebook kan ni gå in och se Emil ute i hagen. Emil är en standard Rex (Rex-rasen finns som Rex och Liten Rex, så när man säge...

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se