Direktlänk till inlägg 16 maj 2015

Önnestad

Av Camilla - 16 maj 2015 18:10

Tillbringat en hel dag i Önnestad, på kaninutställning. Förutom utställningen så levererade vi 4 kaniner som fick nya hem, lycka till med dom. 


Ganska nöjd med resultaten, Linda vann Klass B med en stam 95+94,5+94 eller var det för enskilda 95an kanske? Rhinsk Scheck är rasen i alla fall. Och eftersom det var tävling för S.K.U.F Svårtecknade raser, och han var den enda svårtecknade 95an så vann hon det också.

Mamma hade Norrmannen, Axel och Haggan, och vann 13e plats i A med Haggans 94,5p.

Jag hade Bellman, Österman och Lindas kille i A, och vann 17e plats med Lindas kille, samt 21e plats med Danne, även han 94,5p

Linda hade en placering till i klass A med Rhinsk Scheck, tror det var 94,5 det också. 


Lotta var 11a i klass A med hermelin, vet ej färg. 


Blekinge var på topp, förutom våra resultat så blev Julia Ahlgren bästa Junior, Viktor Nilsson blev BIM, och lite till. 


Grattis alla!


Natten innan var inte den lättaste. Linus och jag åkte ner till mamma vid 15-tiden för att hjälpa till med att förbereda kaninerna och sova över, eftersom Markus jobbar natt denna helgen. 

Så vid halv nio gick jag och Linus upp för att sova i dubbelsängen i en arummet, men Linus var orolig och vandrade runt i sängen efter att vi hade somnat. Och vid 12 valnar jag av ett PANG och storgråt   . Då har han snurrat och vandrat så att han ramlar i golvet. Efter det tog det nog nästan 2 timmar, och en flaska välling, innan jag fick honom att somna igen. 

Och klockan halv sex vaknar han och tycker att det är dags att stiga upp    Kan ju säga att jag var inte den piggaste direkt och inte mamma heller. Men idag har Linus varit toppenduktig och allt gått bra så det var nog ingen fara mer än chocken att dimpa ner. Tur att sängen inte är så hög.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se