Direktlänk till inlägg 17 april 2015

Späckad fredag

Av Camilla - 17 april 2015 18:14

Sovmorgon till klockan åtta, eller när Linus vaknar, eftersom han inte skulle börja förrän vid nio och vi skulle börja dagis-dagen med teater. 

Följde med fröken Camilla och tre andra barn till denna föreställning, och delade en rolig halvtimme med dom. Det var en annan avdelning på Rödhults förskola samt en förskole-avdelning från en annan förskola i kommunen. 

Redan när vi började gå ut från rummet där föreställningen skett, så började Linus att konstra. Han ville inte alls att mamma skulle gå hem, han skulle följa med så det var ett ganska jobbigt avsked. Gråtfärdig när han är sådan, trots att jag vet att han egentligen inte är ledsen för att han inte trivs där, utan det är som han är flyförbannad, och man kan inte låta honom få sin vilja fram. 

Vidare till Ica och handla, och hem och lasta av. Vispa ihop smeten till en tårtbotten och börja fixa middag: kålpudding. 

När Linus kommit hem och vi hade ätit så var det dags att åka till Familjeläkarna, där det var dags för Linus 3-års koll. Allt var bra, inte stor en följer sin egen lilla kurva. Fick en cykelhjälm och när han var färdig och det var dags för min undersökning så gick han och pappa till biblioteket och hämtade den boken han fick i 3-års present därifrån. 

Min undersökning gick ganska snabbt, tog längre tid att skriva papperna. Lyssnade på hjärtat och kollade blodtrycket. Det senare hade varit 150/100 i måndags och 130/85 idag. Åker upp och ner. 

Kollade näsa, äron och hals. Hittades en polyp i näsan och jag har bihålsinflammation så nu blir det pencillin i 10 dagar och remiss skickad till öron-näsa-hals. 

Dessutom eftersom jag mår så jäkla dåligt med värken och sömnbrist eller om det är dålig sömnkvalitet, så blev jag sjukskriven månaden ut. 

Hemma igen så började jag att försöka få ordning i kaoset i köket, med disk och resterna efter maten. 

Fick också Movicol Junior utskrivet till Linus, för att få igång hans mage ordentligt, men första glaset blev en flopp, han vägrade att dricka det efter någon klunk. 


Nu när jag rasat bort min frustration i köket och slappnat av lite grand så har jag ONT överallt. Därför som man så sällan slappnar av ordentligt, det gör för ont. Musklerna och lederna skriker tyst inom mig, och är jag ensam hemma så skriker jag också.


Största frustrationen är väl den att den som ska vara närmast en, den märker inte hur jag mår. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se