Alla inlägg under mars 2015

Av Camilla - 19 mars 2015 14:20

Fast man får vänta lite på den.

Väldigt nöjd i år.

ANNONS
Av Camilla - 19 mars 2015 14:11

I december var jag och mamma på Eko i Fjälkinge och en försäljare för 3 kom fram och pratade med oss. Mamma har redan 3/Tre på vanliga telefonen och Internet, och han pratade över henne att ha mobilen också det abbonnemanget. 

Sedan pratade han om mitt, frågade vad jag gav. Jag svarade att jag hade Halebop, köpte årskort på surf och sms, det vill säga 2*475 om året och knappt aldrig ringde så min telefon kostar max 1200 om året med Halebop. 

Han lovade mig att jag kunde ta abbonnemang på Tre och betala 99 kr i månaden och smsa och ringa gratis utan att det skulle bli dyrare, så jag skrev på.

Så kom första räkningen. Inte fan var den på några 99kr. Och inte fan smsade eller ringde jag gratis som han sagt och som står på de skyltar de har med sig ut i affärerna.  Det dras 99kr från min räkning och så får jag betala för resten. Istället för att smsa gratis så betalar jag nu för min tjänst och vågar knappt använda telefonen alls längre. 


Har varit i kontakt med både 3 och försäljaren och alla säger att visst är det tråkigt, men om du uppgraderar till 300kr i månaden så ringer du och smsar och surfar gratis.... 

Istället för att komma undan billigare eller med samma kostnad så betalar jag nu det dubbla om året för att använda min telefon och jag varnar nu för 3. De kör med lögner, och ber sedan bara om ursäkt för att min vardag blivit fan så dyrare men om jag hostar upp med mera så kan det bli billigare - hur de fan nu tänker


Så fort bindningstiden är över så byter jag igen och säger ALDRIG mer 3!! 


Tänk er för både en och två och TRE gånger innan ni går på deras skitsnack! 


ANNONS
Av Camilla - 18 mars 2015 07:04

Det var tygrea på IKEA: 6 resp 9kr per meter, så jag köpte lite med planen att sy en säng-orm till Linus. Han är aldrig still när han sover så jag tänkte att den kanske fick honom att vara mer stilla och inte slå sg mot sängkant eller vägg så att han vaknar.

Köpte också IKEAs kudde SLÅN som kostar 9kr, det tog 4-5 kuddar att fylla ormen.

Tygbitarna är ca 30*40 cm. 

Men gör inte som jag, se till att sy dit ögon och tunga INNAN du syr ihop ormen. 

   

Av Camilla - 18 mars 2015 07:02

     

Det gäller att passa på när solen är framme.

Pajas vågar sig ut mer och mer, och Linus njuter av lövhögar och annat skoj.

Solen och D-vitaminen är livsviktig 

Av Camilla - 18 mars 2015 07:02

 

Av Camilla - 18 mars 2015 06:27

Ja, idag lär jag vara zombie. Linus blev sjuk i måndags och är inte frisk än. Igår natt var det inte mycket sömn, han och jag var nog vakna minst 2 timmar och sömnen innan och efter det var inte mycket att hänga i julgranen.

Inatt var han orolig också och vid fyra skulle vi gå ner han och jag men hann inte ens två steg i trappan förrän han kräktes. Så jag fick snyggt ställa mig i duschen och sedan har jag bara inte kunnat somna om. 

Jag sitter här nere i soffan nu och tittar på TV4 morgon. 

Markus sover och Linus sover men vaknar då och då. Har redan varit uppe en gång och somnat Linus igen, gav honom nappen och låg nära. 

Nu börjar jag bli trött, och jag borde verkligen sova för Markus jobbar eftermiddag så han åker vid 13. 

Har mycket minus på sömnkontot och med tanke på hur jag mår, min värk och min allmänna hälsa så borde jag inte slarva med den delen. Kanske för omgivningens skull också, jag blir super-grinig!


Ska ringa sjukrådgivningen och fråga lite om Linus. Kräkt i 2 dagar och får inte behålla mycket av vad han får att öta eller dricka. Har köpt vätskeersättning men så ska man ju få det i honom också.


Dagens första tvätt är färdig, dags att byta. Igår tvättade jag 3 maskiner med kräktvätt. Tur att hans sängorm inte fick kräk på sig för den kan jag inte tvätta. 

Av Camilla - 17 mars 2015 02:03

Jaha, bara att gilla läget då.

Igår kräktes Linus galla och var dämpad på morgonen och på kvällen satte det igång ordentligt. Han somnade bredvid mig och jag bar in honom i sin säng, och en timme senare så spydde han ner hela sin säng.

Täcke, madrass, kudde, ja allt.

Så nu sitter jag här nere i soffan och har en sovande filur i knäet, och uppe sover sambon som ska upp om mindre än 2h och åka till jobbet.


Sånt är livet helt enkelt

Av Camilla - 16 mars 2015 15:55

Hej! Jag heter Fibromyalgi och är en Osynlig Kronisk sjukdom. Jag är nu din följeslagare för resten av livet. Andra runt omkring dig kan inte se eller hota mig, men DIN kropp kan känna mig. Jag kan attackera dig var, när och hur jag vill. Jag kan orsaka dig våldsam smärta eller, om jag är på bra humör, orsaka dig värk överallt. Jag minns när du och Energi sprang omkring tillsammans och hade kul! Jag tog Energin från dig och gav dig Utmattning istället. Försök att ha kul nu! Jag tog även God Sömn från dig och gav dig Fibro-Dimma i utbyte. Jag kan få dig att darra inombords, eller få dig att frysa eller svettas medan alla andra känner behag. Javisst ja, jag kan få dig att känna ångest eller depression också. Om du har planerat något eller ser fram emot en spännande dag, så kan jag ta det ifrån dig med. Du bad inte om mig, jag valde dig av olika anledningar, t ex det där viruset du aldrig blev fri från, eller den där bilolyckan eller kanske var det de där åren av överkrav och trauman? Hur som helst, jag är här för att stanna. Jag hör att du tänker gå till en läkare som kan göra dig av med mig. Jag skrattar så jag kiknar. Försök du bara! Du kommer att vara tvungen att gå till många, många läkare innan du hittar någon som kan hjälpa dig på ett effektivt sätt. Du kommer att bli ordinerad värktabletter, sömntabletter, energipiller, tillsagd att du lider av ångest eller depression, rekommenderad att prova TNS, bli masserad, tillsagd att om du sover och motionerar regelbundet kommer jag att försvinna, tillsagd att tänka positivt, förnedrad, uppmanad att rycka upp dig, och MEST AV ALLT, aldrig bli tagen på allvar med hur du känner dig, när du klagar till läkaren om hur utmattandet livet är varje dag. Din familj, dina vänner och dina arbetskamrater kommer alla att lyssna till dig ända tills de tröttnar på att höra om hur jag får dig att må och om vilken utmattande sjukdom jag är. En del av dom kommer att säga saker som "Äh, du har bara en dålig dag!" eller Ja ja, kom ihåg att du inte kan göra saker du kunde för 20 ÅR sedan." utan att höra att du faktiskt sa 20 DAGAR sedan. En del kommer att börja prata bakom din rygg, medan du sakta känner att du håller på att tappa din värdighet i dina försök att få dem att förstå. Speciellt när du är mitt inne i en diskussion med en "normal" människa och har glömt vad det var du skulle säga härnäst.. Avslutningsvis, (jag hoppades kunna hålla denna del hemlig, men jag antar att du redan listat ut det). De enda du kan få något stöd eller någon förståelse från, angående mig, är ANDRA MÄNNISKOR MED FIBROMYALGI. Högaktningsfullt Din Osynliga Kroniska Sjukdom (Skriven av Terri Been, Colorado 1996)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se