Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Linslusar

Av Camilla - 24 mars 2015 11:06

En dag i förra veckan kom en reporter från Carlshamns Kommersen till mamma och gjorde ett reportage om kaniner. En del om våra kaniner, om hur man sköter dom, och en hel del om Kosläppet den 25 april. 


I måndags kom det en reporter från Sydöstran och gjorde samma. 

Så Janne och Lilla Gubben Är lisnlusar, de fotades till båda tidningarna. Danne visade upp också förstås, han är ju vår Rex , och de har en helt underbar päls, jag brukat beskriva den som plysch men reportern från Sydöstran kallade det som bomull. 


Mamma och jag var med i måndags och förra veckan var det jag och Linda. 

Visade så klart också upp New Zealand Red, några ungar. 

Förklarade hur svårt det är med Rhinsk Scheck, där Linda just nu har en kull med fem ungar: en med ålstreck men som saknar kindfläck på ena sidan och fläckar på sidorna, två helfärgade, dvs inget vitt alls, och en med bra teckning och en som troligen har för många fläckar och för tätt ihop på sidorna. 


Ska bli spännande att se vad det leder till nu, kanske fler medlemmar i klubben, för det hade nog behövts. Vi ör 25 stycken i dagsläget.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se