Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Linslusar

Av Camilla - 24 mars 2015 11:06

En dag i förra veckan kom en reporter från Carlshamns Kommersen till mamma och gjorde ett reportage om kaniner. En del om våra kaniner, om hur man sköter dom, och en hel del om Kosläppet den 25 april. 


I måndags kom det en reporter från Sydöstran och gjorde samma. 

Så Janne och Lilla Gubben Är lisnlusar, de fotades till båda tidningarna. Danne visade upp också förstås, han är ju vår Rex , och de har en helt underbar päls, jag brukat beskriva den som plysch men reportern från Sydöstran kallade det som bomull. 


Mamma och jag var med i måndags och förra veckan var det jag och Linda. 

Visade så klart också upp New Zealand Red, några ungar. 

Förklarade hur svårt det är med Rhinsk Scheck, där Linda just nu har en kull med fem ungar: en med ålstreck men som saknar kindfläck på ena sidan och fläckar på sidorna, två helfärgade, dvs inget vitt alls, och en med bra teckning och en som troligen har för många fläckar och för tätt ihop på sidorna. 


Ska bli spännande att se vad det leder till nu, kanske fler medlemmar i klubben, för det hade nog behövts. Vi ör 25 stycken i dagsläget.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se