Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Sjuk

Av Camilla - 24 mars 2015 10:57

Det är ren skit!! Ironiskt var det tänkt men det är så sant så.

I lördags började jag känna mig lite mysko och på kvällen blev det ont i magen. På söndagen jobbade jag 14- 18 och det var en ren pina. Skulle städa och bara jag böjt mig ner eller suttit på huk och reste mig upp så svartnade allt och jag höll på att svimma. 

Hemma gick jag och la mig efter att ha tagit min kvällsmedicin och två extra alvedon, och sov som en stock till klockan var kvart i två på natten och då gick jag på toa och sedna tog jag två alvedon till och la mig. 

Magen är i kaos, allt rinner ur mig. Ont i magen. 

Jobbade i går, piggare och orkar mer men fortfarande problem med magen. Inte ätit något vidare.

Och det där med att torka sig        Vad fan är det med producenterna av toalettpapper? Tar de inte bort klamrar och barr? Det var lättare att torka sig efter att jag fått Linus och blivit sydd. 

Idag är det jobb igen, 12-20:15 men sedna får jag vila ett par dagar och så tar vi nya tag på fredag. Ett kortare pass som tur väl är. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se