Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Sjuk

Av Camilla - 24 mars 2015 10:57

Det är ren skit!! Ironiskt var det tänkt men det är så sant så.

I lördags började jag känna mig lite mysko och på kvällen blev det ont i magen. På söndagen jobbade jag 14- 18 och det var en ren pina. Skulle städa och bara jag böjt mig ner eller suttit på huk och reste mig upp så svartnade allt och jag höll på att svimma. 

Hemma gick jag och la mig efter att ha tagit min kvällsmedicin och två extra alvedon, och sov som en stock till klockan var kvart i två på natten och då gick jag på toa och sedna tog jag två alvedon till och la mig. 

Magen är i kaos, allt rinner ur mig. Ont i magen. 

Jobbade i går, piggare och orkar mer men fortfarande problem med magen. Inte ätit något vidare.

Och det där med att torka sig        Vad fan är det med producenterna av toalettpapper? Tar de inte bort klamrar och barr? Det var lättare att torka sig efter att jag fått Linus och blivit sydd. 

Idag är det jobb igen, 12-20:15 men sedna får jag vila ett par dagar och så tar vi nya tag på fredag. Ett kortare pass som tur väl är. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se