Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Malou efter 10 och Socialens ständiga ignorering av EUROPAKOMMISSIONEN

Av Camilla - 24 mars 2015 10:48

Intressant. Familjs om fick sin yngsta kidnappad av socialen då det fanns misstanke om Shaking Baby Syndrome. Pappan till och med suttet fängslad men nu är de FRIADE från alla misstankar me tack vare socialens långa utredningstider mm så får de inte tillbaka sin dotter utan socialen vill sätta dottern i fosterfamiljens hem permanent. 


Malou och redaktionen har läst alla pappaer, sekretessbelagda sådana också, men socialen VÄGRAR kommentera denna gången heller. 


Socialen BRYTER mot EUROPA-Kommissionen när de arbetar för att splittra familjer på detta sättet, och tyvärr så är det TYPISKT för socialen i Sverige. 


Förjävligt och det sker VARJE DAG! I vårt land. 


Och vad kan vi som den lilla människan göra när alla domstolar: familjerätten, förvaltningsrätten mm går på socialens linje, där fakta OFTA är förvanskade så att föräldrarna ska se illa ut och socielane och fosterhemmen ska vara toppen.


POLISANMÄL ALLTID! Inte bara själva social och familjeomsorgen utan ALLA handläggare som är inkopplade på ärendet, och chefen för enheten. Ge Er ALDRIG när ert barn blir kidnappat av socialen! Kämpa!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se