Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Malou efter 10 och Socialens ständiga ignorering av EUROPAKOMMISSIONEN

Av Camilla - 24 mars 2015 10:48

Intressant. Familjs om fick sin yngsta kidnappad av socialen då det fanns misstanke om Shaking Baby Syndrome. Pappan till och med suttet fängslad men nu är de FRIADE från alla misstankar me tack vare socialens långa utredningstider mm så får de inte tillbaka sin dotter utan socialen vill sätta dottern i fosterfamiljens hem permanent. 


Malou och redaktionen har läst alla pappaer, sekretessbelagda sådana också, men socialen VÄGRAR kommentera denna gången heller. 


Socialen BRYTER mot EUROPA-Kommissionen när de arbetar för att splittra familjer på detta sättet, och tyvärr så är det TYPISKT för socialen i Sverige. 


Förjävligt och det sker VARJE DAG! I vårt land. 


Och vad kan vi som den lilla människan göra när alla domstolar: familjerätten, förvaltningsrätten mm går på socialens linje, där fakta OFTA är förvanskade så att föräldrarna ska se illa ut och socielane och fosterhemmen ska vara toppen.


POLISANMÄL ALLTID! Inte bara själva social och familjeomsorgen utan ALLA handläggare som är inkopplade på ärendet, och chefen för enheten. Ge Er ALDRIG när ert barn blir kidnappat av socialen! Kämpa!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se