Direktlänk till inlägg 19 mars 2015

Älsklingen är bättre

Av Camilla - 19 mars 2015 17:39

I måndags kväll började Linus att kräkas, hade feber och väldigt slö. Hela tidagen och onsdagen varade det, fast igår när jag kollade almanackan så gav jag honom lavemang (mot bådas vilja, han verkligen hatar att få det, och jag hatar att behöva ge honom det, men när han inte sköter sin mage trots lactulos, mycket dricka, katrinplommonpuré, päron, råa morötter    och allt då är det en nödlösning) så lossnade det. Han bajsade två omgångar och så fick han lite laxoberaldroppar i vattnet, är det förstoppat så räcker det inte med ETT lavemang, man får hålla på tills korken lossnat. 

Så idag har han bajsat många gånger men är mycket bättre, har orkat äta och munnen snattrar på värre en en symaskinsnål nu när han har ork igen.


Hatar att det är så jobbigt med hans mage. Han har alltid haft problem med att bajsa, sedan han var spädbarn. Vi gav ett tag Pepticate för att få igång det men det hjälpte bara lite. Så har vi tagit prover för lactosintolerans, mjölkproteinallergi och glutenintolerans men han har inget av det. 


Har i mer än ett år fått ge lavemang med jämna mellanrum och stora doser lactulos. Laxoberal i nödfall men de ska man helst inte ge för små barn. Men vad göra? Hopplöst och jobbigt för Snuttriken.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se