Direktlänk till inlägg 19 mars 2015

Älsklingen är bättre

Av Camilla - 19 mars 2015 17:39

I måndags kväll började Linus att kräkas, hade feber och väldigt slö. Hela tidagen och onsdagen varade det, fast igår när jag kollade almanackan så gav jag honom lavemang (mot bådas vilja, han verkligen hatar att få det, och jag hatar att behöva ge honom det, men när han inte sköter sin mage trots lactulos, mycket dricka, katrinplommonpuré, päron, råa morötter    och allt då är det en nödlösning) så lossnade det. Han bajsade två omgångar och så fick han lite laxoberaldroppar i vattnet, är det förstoppat så räcker det inte med ETT lavemang, man får hålla på tills korken lossnat. 

Så idag har han bajsat många gånger men är mycket bättre, har orkat äta och munnen snattrar på värre en en symaskinsnål nu när han har ork igen.


Hatar att det är så jobbigt med hans mage. Han har alltid haft problem med att bajsa, sedan han var spädbarn. Vi gav ett tag Pepticate för att få igång det men det hjälpte bara lite. Så har vi tagit prover för lactosintolerans, mjölkproteinallergi och glutenintolerans men han har inget av det. 


Har i mer än ett år fått ge lavemang med jämna mellanrum och stora doser lactulos. Laxoberal i nödfall men de ska man helst inte ge för små barn. Men vad göra? Hopplöst och jobbigt för Snuttriken.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se