Direktlänk till inlägg 6 februari 2015

Jobb jobb jobb

Av Camilla - 6 februari 2015 20:04

Sista skiftet gjort som datainsamlare. 

Denna veckan har jag varit på Wachtmeister i Karlskrona, Amiralen i Lyckeby, Sölvesborg, Karlshamn och sist idag tog jag Kristianstad och Åhus.

Blev även tillfrågad om att jobba lite på Lidl så i onsdags efter Systembolaget i Karlshamn så jobbade jag till stängning på Lidl i Olofström, och i torsdags jobbade jag morgonskift på Lidl och eftermiddagen på Systembolaget i Sölvesborg. 

Egentligen ville jag sjukanmäla mig på torsdagen då Linus sovit inne hos oss, och legat och trängts, pratat i sömnen och vänt och vridit på sig. Han hade ont i magen eftersom det gått 3 dagar sedan sist han bajsade. Så efter att haft svårt att somna ordentligt först så blev det minimalt med sömn resten av natten och klockan sex när min klocka ringde så hade jag så ont i huvudet så jag var kräkfärdig. Men jag kunde bara inte sjukanmäla mig, jag har ju ingen inkomst nu, och behöver alla timmar jag klarar av och kan få, och dessutom så var de ganska desperata på Lidl, VABande personal så de andra hade jobbat allt de kunde, men om de skulle få sina 16 timmars vila inför helgen så fick jag hoppa in -thank you!! Kändes som att jag inte kunde svika dom heller.


Har varit ganska roligt ändå att åka runt fast jag inte tycker om att köra bil där jag inte brukar köra. Jag har träffat ganska många trevliga människor, roliga kunder och lite känningar. Som läkaren som opererade mig 2008 (GBP) och idag min kusin.

Måste skryta med personalen på Systembolaget. Så jäkla trevliga, insatta, vänliga, bara plus!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se