Direktlänk till inlägg 6 februari 2015

Jobb jobb jobb

Av Camilla - 6 februari 2015 20:04

Sista skiftet gjort som datainsamlare. 

Denna veckan har jag varit på Wachtmeister i Karlskrona, Amiralen i Lyckeby, Sölvesborg, Karlshamn och sist idag tog jag Kristianstad och Åhus.

Blev även tillfrågad om att jobba lite på Lidl så i onsdags efter Systembolaget i Karlshamn så jobbade jag till stängning på Lidl i Olofström, och i torsdags jobbade jag morgonskift på Lidl och eftermiddagen på Systembolaget i Sölvesborg. 

Egentligen ville jag sjukanmäla mig på torsdagen då Linus sovit inne hos oss, och legat och trängts, pratat i sömnen och vänt och vridit på sig. Han hade ont i magen eftersom det gått 3 dagar sedan sist han bajsade. Så efter att haft svårt att somna ordentligt först så blev det minimalt med sömn resten av natten och klockan sex när min klocka ringde så hade jag så ont i huvudet så jag var kräkfärdig. Men jag kunde bara inte sjukanmäla mig, jag har ju ingen inkomst nu, och behöver alla timmar jag klarar av och kan få, och dessutom så var de ganska desperata på Lidl, VABande personal så de andra hade jobbat allt de kunde, men om de skulle få sina 16 timmars vila inför helgen så fick jag hoppa in -thank you!! Kändes som att jag inte kunde svika dom heller.


Har varit ganska roligt ändå att åka runt fast jag inte tycker om att köra bil där jag inte brukar köra. Jag har träffat ganska många trevliga människor, roliga kunder och lite känningar. Som läkaren som opererade mig 2008 (GBP) och idag min kusin.

Måste skryta med personalen på Systembolaget. Så jäkla trevliga, insatta, vänliga, bara plus!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Av Camilla - Fredag 4 maj 15:28

I dag har vi haft prov i klassificering, och efter det fick vi fatt på en skoldator och gjorde de sista ändringarna på vårt examensarbete. När det var gjort skrev vi ut det i - förhoppningsvis - tillräckligt många exemplar och lämnade in det på googl...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:45

I går var vi på roadtrip neråt Skåne och hälsade på hos Peter och Ingrid Ahnelöv. Med oss hem hade vi en ny smurf åt Linda, en parad hona av rasen Lilla Wiener, blå.   När vi kom hem och satte in Ingrid i sin bur och gav övriga kaniner sin middag...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:37

Berntsson's Emil   https://www.facebook.com/milla.berntsson/videos/10213421952122433/?t=0    Om ni är medlemmar i Facebook kan ni gå in och se Emil ute i hagen. Emil är en standard Rex (Rex-rasen finns som Rex och Liten Rex, så när man säge...

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se