Direktlänk till inlägg 6 februari 2015

Jobb jobb jobb

Av Camilla - 6 februari 2015 20:04

Sista skiftet gjort som datainsamlare. 

Denna veckan har jag varit på Wachtmeister i Karlskrona, Amiralen i Lyckeby, Sölvesborg, Karlshamn och sist idag tog jag Kristianstad och Åhus.

Blev även tillfrågad om att jobba lite på Lidl så i onsdags efter Systembolaget i Karlshamn så jobbade jag till stängning på Lidl i Olofström, och i torsdags jobbade jag morgonskift på Lidl och eftermiddagen på Systembolaget i Sölvesborg. 

Egentligen ville jag sjukanmäla mig på torsdagen då Linus sovit inne hos oss, och legat och trängts, pratat i sömnen och vänt och vridit på sig. Han hade ont i magen eftersom det gått 3 dagar sedan sist han bajsade. Så efter att haft svårt att somna ordentligt först så blev det minimalt med sömn resten av natten och klockan sex när min klocka ringde så hade jag så ont i huvudet så jag var kräkfärdig. Men jag kunde bara inte sjukanmäla mig, jag har ju ingen inkomst nu, och behöver alla timmar jag klarar av och kan få, och dessutom så var de ganska desperata på Lidl, VABande personal så de andra hade jobbat allt de kunde, men om de skulle få sina 16 timmars vila inför helgen så fick jag hoppa in -thank you!! Kändes som att jag inte kunde svika dom heller.


Har varit ganska roligt ändå att åka runt fast jag inte tycker om att köra bil där jag inte brukar köra. Jag har träffat ganska många trevliga människor, roliga kunder och lite känningar. Som läkaren som opererade mig 2008 (GBP) och idag min kusin.

Måste skryta med personalen på Systembolaget. Så jäkla trevliga, insatta, vänliga, bara plus!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:36

Kvart efter beräknad avfärd lämnade vi Edenryd. 9 människor och ca 40 kaniner fördelade i en Renault Traffic. Gott om plats och flaskor med fruset vatten mellan kaninfacken i fall det skulle bli varmt. Linda körde. Första stoppet var nere i Svågetorp...

LIA

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:23

LIA vecka 2 är öve roch i morgon börjar tredje veckan. Lär mig massor och det är jättehärliga människor där, både sekreterare, sjuksköterskor, logopeder och läkare. Trivs bra.   Denna veckan ska jag få göra studiebesök i Karlskrona.    ...

Av Camilla - Torsdag 8 feb 06:00

Japp, i dag är det dags att ge sig av. 60 mil enkel resa, tillsammans med andra kaninnördar. Till Oxbøl, Danmark.  1173 kaniner är anmälda och vår buss står för ett 40-tal ungefär. Fraktar 2 dvärgvädurar ner och 2 hem (tror jag) och sedan har jag 8...

Av Camilla - Måndag 5 feb 17:47

I dag började jag min sista LIA.  Strul med internet dock så jag har "bara" gått bredvid och kollat.  Men i morgon fungerar förhoppningsvis allt det tekniska.   Dessutom varit på anställningsintervju. Och ikväll ringde de, jag har fått jobb p...

Av Camilla - Måndag 22 jan 16:24


    I dag kom det äntligen. Diplomet som visar att Berntsson's D CHarlie blivit champion, på 285,5p. Troligen hans sista utställning, då ha n inte är road av det, inte gillar när man vänder och vrider på honom, och börjar bli tung. Men som avel...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se