Direktlänk till inlägg 31 januari 2015

Jobb som datainsamlare

Av Camilla - 31 januari 2015 21:30

Låter mer glamoröst än det är. Jag står med en Ipad på armen och försöker få folk villiga att delta i en undersölkning för att utvärdera butiken/kedjan.

Kan ta allt från en timme till en heldag har jag hört men det längsta jag har stått i en butik är 3½ h.

Men körandet   jag som avskyr att köra bil där jag inte är hemtam har flängt över hela Blekinge (nästan) plus Osby, Broby, Hässleholm, Bromölla. I snö, moddiga vägar, stadsmiljö etc. 

Jobbet ör trevligt på sätt och vis, men jag har ont i rygg, armar, fötter huvud när jag kommer hem. 


Denna veckan som kommer ska jag till:
Måndag: Karlskrona

Tisdag: Lyckeby

Onsdag: Karlshamn

Torsdag: Sölvesborg

Fredag: Kristianstad och Åhus.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se