Direktlänk till inlägg 20 januari 2015

Socialen i Bromölla

Av Camilla - 20 januari 2015 19:25

Vilken del i ordningen vet jag inte, men nu har det i alla fall varit i domstol. Fallet om barnen alltså, hur det gått i min polisanmälan om tjänstefel vet jag inte, eller om mammans polisanmälan mot chefen för Individ och Familjeomsorg i Bromölla, som skulle hålla kvar mamman med våld, blåmärkena finns dokumenterade. 


Men en annan advokat har blivit tillfrågad om fallet då K.H från Advokathuset i Kristianbstad inte gör själv för sin utbildning. Värdelös advokat, han skulle inte ens tagit sig an fallet när han inte är bättre på sitt jobb. 


Så här har den andra advokaten att säga om hela fallet och Socialen i Bromöllas agerande:

"Målet med LVU är att barn och föräldrar ska återförenas. De skall alltså arbeta för att återförena er med barnen. I linje med detta skall umgänge ske. De kan inte bara godtyckligt säga när det passar dem att ”det är inte i linje med vårdplanen”. "


"Jag måste säga att det var en tunn vårdplan. Inget preciserat vad barnen sagt, osv. Jag har aldrig sett en så dåligt motiverad plan. Risk ska ju vara reell. Det kan inte bara vara tyckande. "

 

"Man måste ligga på soc och ifrågasätta. Då menar jag inte att man ska vara otrevlig. Inte alls! Men man ska be dem motivera och förklara hela tiden hur de resonerar och bedömer saker och ting. Det får inte vara godtyckligt."

 

Och då går utredaren T.G i Bromölla på Magkänsla.... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se