Alla inlägg under december 2014

Av Camilla - 13 december 2014 19:22

Jobbat torsdag förmiddag, fredag förmiddag (fast då var jag så trött så att jag nästan somnade i bilen på väg till Bromölla, bilarna bakom trodde nog att det var en drucken som körde framför dom) 

Idag har jag jobbat 7,30-18,15. Markus har sin förmiddagshelg så Linus har tillbringat dagen hos farmor. Om det gå så ska han sova där också :) 

I morgon är det jobb igen men bara 5 timmar. 

Och på måndag är det dags för arbetsförmedlingen ÄNTLIGEN! Bara nästan 4 månader sedan inskrivningen. De jobbar snabbt där, vill jag lova.

ANNONS
Av Camilla - 10 december 2014 13:13

Så då var vi färdiga med julklappsinköpen, eller ja Markus tycker han ska köpa varsin mer till mig och min mamma. Men det behövs inte.


Idag kom almanackorna som vi beställt, varsin till mormor, farmor & farfar, dopfaddrarna moster Linda och faster Mimmi. Och en åt oss.

Det har inte varit så lätt att leta upp bilder och välja ut. Vill ju ha en som verkligen är tagen den månaden. Men vi lyckades. 


ANNONS
Av Camilla - 9 december 2014 11:17

Googlar en hel del nu, ser uppenbara fel från socialtjänstens sida, men hur ska man agera mot en myndoghet om man inte kan myndigheternas språk? 


Historien bakom:

Pojk 7 år med grav ADHD ramlar i trapan, ev  knuffad av en kompis. 

Några dagar senare följer specialläraren med honom in på toa. Varför? Han är sju år och den delen klarar han va alldeles själv utan problem. Hon ser då hans blåmärke. 

Han säger att hans mamma sår och biter honom i ansiktet. Inga märken finns. 

Hon ringer socialen meddetsamma som omhändertar honom direkt i skolan, ringer hem till föräldrarna och ger dom beslutet MUNTLIGT i telefon. Sedan tar de pojken, utan några trygga saker med sig, utan att ta reda på om han har medicin för sin ADHD.  Första natten får den lille killen (min syrsa) sova i ett främmande hem, med främmande personer, i en främmande miljö, UTAN något välbekant med sig.


Dagen efter skickar de två socialarbetare och FYRA poliser i full uniform, för att ta syskonen, pojk 5 år och flicka 4 år. Vad skickar det för signaler till barnen, att de kommer FYRA poliser, och i just uniform för att ta dom gråtande från sina förtvivlade föräldrar. 

Kunde de inte komma i civilkläder i allafall? Hur tänkte de? 


Beslutet som föräldrarna får är INTE daterat, bara en har skrivit på, och hennes namnteckning ser inte ut att stämma överens på efternamnet. 

Står bara i stöd av lagen om... inte varför de stöder sig på de lagarna, det egentliga skälet till omhöndertagandet.


Samma kväll får mormor (där de stövlade in och tog barnen) blod i avföringen och dagen efter läggs hon in på Karlskrona sjukhus med 180/108 i blodtryck (SKYHÖGT) en direkt reaktion på polisernas intrång i hemmet.


Föräldrarna får inte prata med sina barn eller hälsa på i hemmet de placerats trots att det är ett direkt brott mot lagen, socialen ska se till att de har samma umgängesrätt som o det var ett separerat föräldrarpar. 

Mormor och farmor får inte heller ringa.

http://www.advokatzz.se/fragor_svar_tvangsvard.php 

"Socialtjänsten skall se till att barnet har umgänge med sina biologiska föräldrar på samma sätt som mellan två separerade föräldrar. De skall upprätta ett umgängesschema. Om socialtjänsten säger nej till umgänge eller bara medger ett mindre umgänge än vad du vill ha så skall du begära att få ett beslut som gäller umgängesbegränsning som du sedan kan överklaga till förvaltningsrätten."


Jag har ringt socialchefen, sa det till socialarbetarna och till polisen: jag är beredd på att sitta i rätten och svära på att föräldrara ALDRIG har lyft sn hand mot någon av barnen, och tro mig, det kräver en ängels tålamod för de är verkligen överallt, på allt.

Jag har polisanmält de fyra poliserna och socialimbecillerna för kidnappning även om den trevliga tjejen på polisstationen i Kristianstad valde att rubricera det som tjänstefel. 


Rättelse 2014-12-10: i det första beslutet de fick stod att en följt med 7åringen in på toa, men i det nya som advokaten fått står det att TRE (3) följt med honom in, varför?


Skolan har ringt och bett om ett möte, men de avböjde. Dels i väntan på att få tillbaka sina barn och dels för att skolan är anmäld till skolinspektionen och deras utredning ska göras först.


Socialen har ringt och bett om ett möte angående överlämnandet, men de avböjer tills första utredningen är gjort. Många har rått att vänta, när socialen ber om att föräldrar ska skriva över sina barn, så beror det oftast på att de inte har tillräckligt på fötterna och vill ta den lätta vägen.


Sverige är fälld flera gånger i Europadomstolen för hur socialnämnder har betett sig, till och med fabricerat uppgifter i utredningar, vilket verkar vara fallet här.Av Camilla - 9 december 2014 10:13

Igår när Linus hade sin farmor-dag så passade jag på att hjälpa till med bastubygget, satte nästan upp en hel vägg panel alldeles själv. Mer än halva i alla fall.

Känns skönt att JAG har varit med och byggt, att vi hann ganska mycket.

Men det straffar sig idag, har ont både här och där, armar, ben, nacke axlar. 

Av Camilla - 8 december 2014 17:31

 

Av Camilla - 8 december 2014 17:23

 

Mycket att kommentera:

 

1: Inget datum på beslutet

2: Bara en  som skrivit under trots att de står två namn på beslutet, dessutom så ser inte namnunderskriften ut att stämma överens på efternamnet

3: Varför har de tagit beslutet? Står bara med stöd av den och den lagen, inte vad de baserar det på just med de barnen

4: Klampar in FYRA poliser i full uniform för att ta två  små barn 4 och 5 år gamla, stressen fick mormor att börja bajsa blod och ha skyhögt blodtryck, något jag klandrar polis och socialimbecillerna för, vad har de då inte gett barnen för intryck? 

5:Tog storebrodern dagen innan, i skolan, utan att han ens fått en nalle med sig, utan något välbekant, till ett hem, där han skulle sova UTAN någon i sin familj och UTAN hans medicin, han har ADHD.


Nu vill socialen i Bromölla att INGEN ska få ha kontakt med barnen under utredningen, inte ens mormor eller farmor får ringa till dom och prata med dom, så att barnen får prata med någon de känner.


Men anmälan står inte som kidnappning även om det var det jag ringde för, det rubricerades som tjänstefel, och jag anser att dessa punkter ovan ger stor pondus åt min anmälan. 

Av Camilla - 8 december 2014 11:27

Jaha, då ska inte ens farmor eller mormor få ringa och prata med barnbarnen?! 

Totalt isolerade från sin familj. Vad fan gör de mot dessa barnen? 

Mer skada än de tror.


Blir gråtfärdig! 


Står fast vid mina ord och lovar, de ska få betala. Inte i pengar, det skiter jag, inget jag har med att göra, men i anseende, i rätten och i kommunen. Av Camilla - 7 december 2014 21:54

Mamma skulle på kaninutställning men som ni läste på det tidigare inlägget så hamnade hon på Karlskrona sjukhus istället. Läget stabiliseradt men hon har fler läkarbesök att vänta för att följa upp proverna och blödningen.


Så lördagen för oss blev ett besök till henne för att lämna rena kläder och annat hon kunde tänkas behöva, och sedan hem till Agerum där Linda och Markus sågade ved och jag och Linus staplade ved, eldade, gav kaninerna och annat. Sedan kom Ida och Erol och hjälpte oss att kasta in veden i källaren. 


Idag har jag jobbat 11,45-18,15 och när jag haft tid över mellan kunderna så har mina tankar malt runt. 

Hur har barnen det? Förstår de vad som hänt eller är det ett äventyr? Hur går det för den äldste, den som har det värst i detta, den som de tog först direkt från förskolan så han inte hade några nallar, täcken eller andra välkända saker med sig, och dessutom ingen medicin för sin ADHD. Han som de tog först så han fick tillbringa en natt med okända människor, i okänd miljö och utan att ens få prata med sina föräldrar innan. 

Och de andra två som det kommer fyra poliser i uniform instormande hos mormor och hämtar . Trots att både föräldrar och barn gråter så ska de ta dom med sig.


Varför? Vad har de för bevis och vad är det som de påstår har hänt? 

Och när man "bara" är moster så vägrar några myndigheter att säga något trots tillstånd från föräldrarna. Sekretess? Nej, anser att de bara inte kunde ta diskussionen med någon som inte grät, någon som slår tillbaka. Social-idiot 1 säger hon kan inte säga ngt för sekretess, säger till henne fråga föräldrarna om du får så kan du ta din sekretess och stoppa upp i röven! Då heter det att det är inte dom som kan svara, det får polisen göra. Och när jag får prata med polisen så kan inte han säga något för han lyder bara socialen. 

Jävla rövhål, hon stod och ljög mig rätt i ansiktet! Hon ska vara glad att jag inte var där, jag är bärsärk när jag blir arg, och jag var över kokpunkten, jag hade gått handgripligen tillväga.

Har sagt till socialchefen, till polisen, till socialidiot 1: jag är beredd att sitta i rättegång under ed, eller på ett av deras förhör under ed, och garantera att det inte pågått någon misshandel där! Polisen ska vara glada att jag inte var där när de kom. Jag hade gjort mig evigt olycklig, de hade inte kommit därifrån utan blåmärken i alla fall, varken snutjävlarna eller de där två imbecillerna från socialtjänsten! 


Polisanmälan för tjänstefel är inlämnade, advokat är kontaktad. Har anmält deras skola till skolinspektionen för uppenbara fel. 


Är det bara Linus förskola som det jobbar reko människor i eller vad fan pågår inom Barnomsorgen i Sölvesborg-Bromölla? Dras det idioter till de rektos-områdena?  Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se