Direktlänk till inlägg 30 december 2014

Kaninutställningen är över för denna gång

Av Camilla - 30 december 2014 18:13

PUH säger jag bara. Så mycket jobb om och kring ett sådant arrangemang. 

Men när bedömningen var över så hjälpte de flesta till med att riva burarna (som utannonserat i annonsen) och sedan var det prisutdelning.

BIS blev Gösta Möller, Falkenberg med Hermelin silver viltgrå, tror 96p annars var det 95,5p

BIM blev Lars-Åke Asp, Lidköping, med Isabella 95,5p

Bästa Junior blev Julia Ahlgren, Mörrum


Årets utställare i Blekinge fick också rosetter: Siv & Zoo-Erik som seniorer och Julia Ahlgren som junior.


Det delades också ut 3 silvernålar till Lotta Sjögren, Linda Berntsson och Berit Berntsson (min familj) GRATTIS och BRA JOBBAT!!


Han-Honkampen mellan Kristianstadsorten:

Hanar vann Blekinge

Julia Ahlgren 95p på Tan )tror jag)
Bengt-Göran Printzlow 94,5p Holländsk Kanin

Camilla Berntsson 95p Rex 


Honor vann Kristianstadorten
Annika Nilsson 94,5p

Eva & Kenne 94,5p

?? 94,5p


Frågan är nu, ska jag ha deilinar eller rex? Så sugen på kanin i mer hanterbar storlek än New Zealand Red även om jag älskar den rasen   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 17 mars 15:16

Tittar ut och det ser jättehärligt ut. Solen värmer ganska bra MEN med jämna mellanrum kommer det en snöby och trots solskenet så är det svinkallt i blåsten. Jag vill ha vår nu. Jag behöver ha vår nu. D-vitamin och värme från solen.  ...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 17:59

I dag har det varit en hektisk dag. Började med att jag skulle till min blivande arbetsplats och skriva på anställningsavtalet. Den 4 juni börjar jag att jobba på Thorax Levnadsvanemottagning i Karlshamn. Efter det var det vidare till operation. Ja...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 07:03


      Först blev Challeballebus champion i januari och på Danska LU blev Enya champion. På samma poäng 285,5p Challes mamma och Enyas mamma är halvsyskon. Mina 2a och 3e champions i rasen för först ut var Challes mammas kullbror på 285p.  ...

Av Camilla - Måndag 12 mars 06:25


I går var det klubbmästerskap i Bjäraryds Skyttelokal. Familjen Berntsson ställde ut 3 st lilla wiener, blå och 7 st rex, vit rödögd.   Bästa senior på klubbmästerskapet 2018: Familjen Berntsson, 1+2 Rex vit rödögd 285p Detta var för andr...

Av Camilla - Måndag 5 mars 17:29

I fredags avslutade jag de 4 första veckorna av min LIA och i dag började jag de sista 3 veckorna av min allra sista LIA. En helt annan del av kedjan... från barnmottagningen till kvinnokliniken.   På hemmaplan funderar jag också på om det är dag...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se