Direktlänk till inlägg 30 november 2014

Ont i ryggen

Av Camilla - 30 november 2014 12:12

Började i fredags eftermiddag, men var ändå inte akut. Igår blev det värre dock. Mamma, Linda, Klara, Hampus, Linus och jag åkte till Kristianstad: ÖoB, Rusta, Biltema (kidsen var hungriga så vi körde bara inom för varsin korv. ) sedan fortsatte vi till Eko och sist sprang jag inom Maxi i Bromölla. 

Men det blev mycket gå, mycket sitta så när vi körde från K-stad började det göra mer ont i ryggen, och när jag hjälpt mamma med att fixa till dagens gratänger så var jag slut, hem till Jämshög och i med två Tramadol. 

Det hjälpte lite, men värken blev bara lindrad inte försvann den helt. Somnade vid åtta och har vaknat flera gånger under natten av att jag haft ont. Så humöret är inte på topp direkt, och inte har det blivit bättre av att jag har ont i nacken också.


Men det ÄR ju första advent i alla fall så nu har jag tvättat två fönster av tre i stora rummet och halvt städat det färdigt. Vet dock inte jag orkar fixa det färdigt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se