Direktlänk till inlägg 30 november 2014

Ont i ryggen

Av Camilla - 30 november 2014 12:12

Började i fredags eftermiddag, men var ändå inte akut. Igår blev det värre dock. Mamma, Linda, Klara, Hampus, Linus och jag åkte till Kristianstad: ÖoB, Rusta, Biltema (kidsen var hungriga så vi körde bara inom för varsin korv. ) sedan fortsatte vi till Eko och sist sprang jag inom Maxi i Bromölla. 

Men det blev mycket gå, mycket sitta så när vi körde från K-stad började det göra mer ont i ryggen, och när jag hjälpt mamma med att fixa till dagens gratänger så var jag slut, hem till Jämshög och i med två Tramadol. 

Det hjälpte lite, men värken blev bara lindrad inte försvann den helt. Somnade vid åtta och har vaknat flera gånger under natten av att jag haft ont. Så humöret är inte på topp direkt, och inte har det blivit bättre av att jag har ont i nacken också.


Men det ÄR ju första advent i alla fall så nu har jag tvättat två fönster av tre i stora rummet och halvt städat det färdigt. Vet dock inte jag orkar fixa det färdigt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se