Direktlänk till inlägg 30 oktober 2014

Ledig torsdag

Av Camilla - 30 oktober 2014 20:44

Idag hade Linus underhållning när han satt i soffan och skulle borsta tänderna: Markus och jag var inte i rummet och Linus sitter och pratar och skrattar. Jag går i och frågar vad han håller på med och han pekar ut på gräsmattan där två rådjur stod och betade av äpplena i lugn och ro. Fast att de hörde oss och vände sig upp mot skogen för att gå, så hade de inte precis bråttom iväg och Linus hann titta en hel del. 


När jag sedna kom och för att hämta honom från förskolan så satt han och åt: två portioner pasta och 6 köttbullar. Och inte för att han slutade att äta när han kom hem, nej han har hunnit med både flaskor, apelsin, choklad och macka. Härligt när han äter, för annars är det skralt med aptiten. Men det kan ju också ha något med att göra att han nu har bajsat flera dagar i streck. Vet inte varför men han har problem med det, ett typiskt 2000-tals problem sa de på vårdcentralen, tydligen vanligt med barnen födda sedan 2000.  Han går och håller sig för att INTE bajsa.


Trött var han också idag, sedan fyra har jag riktigt fått kämpa med att hålla honom vaken. Han somnade nästan flera gånger, i mitt knä och inte ens ett bad fick honom vaken. Så det blev lite film i sängen innan jag lät honom sova. Hemskt med att somna vid fyra är alldeles för tidigt, så sover han inte som han ska inatt, och somnar han för tidigt så vaknar han för tidigt också.


Så nu när han somnat och Markus är på jobbet så passar jag på att ta lite egen-tid: duscha hårinpackning, ansiktsmask och allt annat. Härligt! 


I morgon är det dagis i vanlig ordning och sedan på kvällen ska vi med mormor och Linda till minneslunden i Jämshög och tända ljus och lägga ett snyggt hjärta på änglen. I Gammalstorp-Ysane tar de bort dekorationer i minnelsunden. Jag fattar inte varför? Står det inga namn så kan det ju vara till alla som ligger där och inte bara till den som man ämnat det till. Och hur mycket extra jobb kan det bli att ta bort dom när de är vissna? Sorgligt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se