Alla inlägg under januari 2014

Av Camilla - 22 januari 2014 11:29

Blä! Känns som om jag inte varit annan än sjuk hela januari. Fast från och till. Bihålsinflammation som kommer och går, ont i huvudet jämnt liksom i alla leder. Illamående, yrsel, ont i magen från och till.

Så illa att mamma faktiskt undrade om det var en liten knatte på G. 

Men nej, inget sådant, "bara" krasslig.

Ständigt trött.

Av Camilla - 20 januari 2014 12:49

Här är en länk till SKK's lista över inrapporterade valpkullar

Bloppis-annons
Av Camilla - 20 januari 2014 10:37


5 st pyjamas  70:- strl 68

  

2st pyjamas 50:- strl 74

 

1 st kofta Cocoon, aldrig använd strl 68 70kr

 

1 plyschdress, strl 56 30kr

 

1 st röd tröja storlek 80 men liten i storleken  20kr

 

1 overall storlek 68, kan vika över för "vante" och "tossa" 10kr    

1 par tossor i blått manchester, strl 18-19 100kr

  

fleece jacka med öron på luvan 30kr strl 74


Finns i Jämshög och kan skickas, köpareb står för porto. 


Barnkläder & Skor, Säljes - Olofström (Blekinge län)
Pris:    10:-
 
Av Camilla - 20 januari 2014 10:21



Upptäckte att det kommit tillbaka mjölkskorv i Linus hårbotten så igår tog jag tag i det och smorde in de angripna ställena med Salicylsyrevaselin. Det ska sitta i 3-4 timmar innan man kammar ut det, och när det var dags passade jag på att leka lite med hans frisyr  

När Markus såg det påtalade han IGEN att det är dags att klippa Linus hår för första gången...    Men jag vet inte om jag är riktigt redo för det ännu. 


Av Camilla - 7 januari 2014 13:02

Ja, idag är det uppstartsdag på Linus förskola, så han skulle gått på Ekeryds förskola, där han aldrig varit och aldrig träffat lärare etc. Så jag tog en dag ledigt.

Inte för att det blev så mycket sovmorgon, nej, redan halv sju tyckte han att vi skulle upp. Och innan halv nio hade han bestämt sig för att nu skulle ha ut (dagis) så han hade stövlar, fuskkrage och mössa på sig. Eftersom vi hade slut på brödet efter vår frukost så tog han och jag en runda upp till affären och handlade lite. 

Och när vi kom hem så passade vi på att slänga lite skräp på släpet, så vi kan köra och tömma det ikväll. Finns ju alltid lite skit att slänga, helst efter emballaget för frysen och allt vi handlade på IKEA. 

Nu sover han men kommer nog snart att vakna och jag har passat på att färga håret, ta en dusch och stambokföra ett par kaniner under tiden. 

Igår var jag ner en tur till mamma, och hjälpte henne och Linda lite med kaninerna. Passade på att para några honor, new zealand red, alaska och risknäck. Har tagit bort de sista av mammas dvärgvädurs honor, så nu finns bara två hannar kvar, och det är osäkert om några nya honor ska köpas in. Vi var inte nöjda med temperamentet på honorna, och eftersom det är de som präglar ungarna mest, och det oftast är dvärgvädurs-ungar som man säljer till kel, så ville vi inte ta några risker. 

Av Camilla - 5 januari 2014 20:48

Min tur att stiga upp med Linus och klockan sex tyckte han att det var dags... onödigt att tillägga att jag inte höll med honom helt där    men vi gick ner och efter blöjbyte (kissblöjan var det nog som var boven i dramat, nu ångrar jag, att jag inte gav honom en torr när han fick flaska vid fyra). 

Vid 9-tiden kom mamma och Linda och vi packade in oss i Snabeln och drivade mot Älmhult och IKEA, eller kea som Linus kallar det. Först in på Fyndet där vi köpte en matta att ha under soffbordet. Skulle kostat 1195 och vi gav 99kr, bra det :P

Sedan in till riktiga IKEA och en runda där. Det är något med IKEA och brödkavlar har jag kommit på - när vi var där uppe innan jul och jag ville ha kaveln med pepparkaksformar så var den slut (när man kavlade degen så skar den ut pepparkakor samtidigt) och Jessika var i Göteborg på ett eller två IKEA men de var slut där också. Idag skulle jag ha en kavel åt Linus - och så var den slut men skulle komma in till helgen igen. Tja tough shit, det är ju idag jag var där - inte till helgen. Får hoppas att den finns när vi ska upp med skolan om en månad.

Med hem var en Fingal (kontorsstol) coh tre Malm (byråer).  

Fingal är inte ihopmonterad ännu, men en lång och en kort Malm blev monterade efter att vi kommit hem. Den långa med sex lådor var inte helt lätt eller snabb att få ihop, dels för att det var den vi startade med och dels, kanske mest för att Linus var med och skulle göra ALLT vi gjorde, helst samtidigt och med samma verktyg. Kanske skulle ha tagit med oss dubbel uppsättning upp. Långa Malm tog 2½ timme ungefär, och kort Malm 25 minuter, lite skillnad.

Nya huvudkuddar också, så kanske jag slipper vakna med hjärtat i halsgropen när Markus misshandlar sin kudde när han inte får den som han vill ha den   .

Linus vandrade hela rundan på IKEA nästan, lite buren ibland av Linda och ibland av Markus, men mest för egen maskin. Impad för han var inte det minsta trött när vi gick omkring. MEN han som är en ängel att ha med till affärer i vanliga fall, är "hopplös" på Ikea eller Jula, mest Jula då. Han skulle ha blommor och en massa saker, och hittade en sprejflaska (vatten) som hans kulle sprutt-sprutta med för att städa.   

Toppendag, och i morgon ska jag sova LÄÄÄÄNGE, minst 8! Och sedan ska jag troligen ensam åka ner till mamma och hjälpa henne och Linda med kaninerna. 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards