Direktlänk till inlägg 24 september 2013

Ont i fötterna

Av Camilla - 24 september 2013 13:51

Gick och lämnade Linus på dagis, och sedan upp till affären där jag tog nästa buss in till Olofström. Var där en kvart innan affären öppnar, så jag stod och väntade utanför. 

In på mötet och så ut, men det var 45 min till nästa buss hem så jag satte mig ner. Tänkte först att jag kan ju ta en 600-buss, men det var lika länge tills den kom. Och så tänkte jag för mig själv: nej det blir ju en bit att gå hem från affären, bättre att ta en som stannar på Rosenhillsvägen.... 

Men så tittade jag på klockan och räknade lite snabbt. Valde helt sonika att gå biten hem istället. 

Skönt, men huvva vad ont i fötterna jag fick. Köpt ett par härliga Reebok Carthage. Använt redan från början utan att få skav men fick ont i fotsulorna av denna promenaden. Inte riktigt 4 km men ungeför 3,5. 


Ganska roligt - första argumentet till ena bussen var att jag skulle få gå en bit hem, och så valde jag att gå hela sträckan hem istället :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se