Direktlänk till inlägg 23 juli 2013

Maria Magdalena marknad i Åhus

Av Camilla - 23 juli 2013 18:14

Idag åkte vi ner till Åhus och Maria Magdalena marknaden på Furuhov. Ja, först åkte vi till farmor och farfar förstås och Linus plaskade lite i den nya gula poolen. 

Tycker att de gjorde en stor miss när de flyttade marknaden från parken till Furuhov, mycket mindre knallar, besökare, utbud, mycket dammigare och eldändig parkeringsplats med gropar och annat.

Fyndade lite på marknaden, som vanligt. Linus fick två nya t-shirts och en ballong. Själv hade jag 16 nya par strumpor med mig hem, hittade en försäljare som sålde 16 par för 100kr och det var minsann inte dålig kvalitet på dom oavsett vad den andre försäljaren med 6 par för 100:- försöker smälla i en.

Rekommenderade även Forever Living till svärmor som köpte med sig en tub Heat Lotion hem. Föll också för ett försäljningstips och köpte ett nytt fläckborttagningsmedel som ska testas. Uppvisningen var i alla fall lovande.

       

Första skrubbsåret, efter ett plattfall på farmor och farfars soldäck

Blomkrukan behöver också badas, tydligen   

Skåpråtta.. eller mer frys-råtta
   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se