Direktlänk till inlägg 13 juli 2013

Är vi färdiga?

Av Camilla - 13 juli 2013 09:55

Sedan lite mer än 2 veckors tid, har vi varit dagligen hos mamma och fixat och grejat. Vi började midsommarafton med att slänga ut alla lagerna av golv, sedan slipade Markus och Niklas trägolvet som vi tagit fram.

Nästa steg: väck med alla lister och elkablar och tre tunga element, upp med gips på väggarna och nytt innetak. Linda har spacklat och slipat som bara den, och sedan tapetsering av sovrummet och allrummet, tillbaka med de målade elementen upp med lister och nu är vi klara, eller ja, det ska till två valv men de har vi glömt att beställa så riktigt klart blir det inte än, men igår fick mamma i alla fall tillbaka sitt sovrum :)


TACK till Jessika, Micke och Joel som hjälpte till att slänga ut alla golven innan trägolvet som kom fram. Till Niklas som slipade golven tillsammans med Markus, till Markus som hjälpt till med allt... 

Vet inte om Linda och jag ska säga tack till varandra :P 


Men snyggt blev det och mamma var jättenöjd :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se