Direktlänk till inlägg 13 juli 2013

Är vi färdiga?

Av Camilla - 13 juli 2013 09:55

Sedan lite mer än 2 veckors tid, har vi varit dagligen hos mamma och fixat och grejat. Vi började midsommarafton med att slänga ut alla lagerna av golv, sedan slipade Markus och Niklas trägolvet som vi tagit fram.

Nästa steg: väck med alla lister och elkablar och tre tunga element, upp med gips på väggarna och nytt innetak. Linda har spacklat och slipat som bara den, och sedan tapetsering av sovrummet och allrummet, tillbaka med de målade elementen upp med lister och nu är vi klara, eller ja, det ska till två valv men de har vi glömt att beställa så riktigt klart blir det inte än, men igår fick mamma i alla fall tillbaka sitt sovrum :)


TACK till Jessika, Micke och Joel som hjälpte till att slänga ut alla golven innan trägolvet som kom fram. Till Niklas som slipade golven tillsammans med Markus, till Markus som hjälpt till med allt... 

Vet inte om Linda och jag ska säga tack till varandra :P 


Men snyggt blev det och mamma var jättenöjd :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se