Direktlänk till inlägg 13 juni 2013

Att vara nyttig kan straffa sig i längden

Av Camilla - 13 juni 2013 15:52

Idag när vi plaskat oss till förskolan och jag plaskat mig hem igen, så satte jag igång med att fylla släpen med ris. Har haft tre ordentliga bunkar med ris: efter björkarna som sågades ner i våras, efter gullregnet som också fick sågas ner och senast efter nypon, forsythia och schersminen jag klippte ner. Har varit iväg med ett par lass, och nu idag är det dags för ett till... och tyvärr inte det sista, blir nog två lass till, mest björk kvar.  Fast björkriset tar ju egentligen inte så stor plats, det packas ganska bra av sig själv. Värre var det med de andra träslagen, de grenarna spretar överallt!


Min odling tar sig, eller ja, pumpor och squash ser bra ut, men mian bönor har sniglarna käkat upp. Har satt enb ny omgång inne idag, och ska inte sätta ut dom i kragarna förrän de är 15-20 cm höga, kanske sniglarna låter bli dom denna gången?


Men nu har jag ont både här och där och bak och fram :( skoskav, värk, blåsor på tungan, mensverk etc.... det är en riktig höjdare att vara mig just nu 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se