Direktlänk till inlägg 13 juni 2013

Att vara nyttig kan straffa sig i längden

Av Camilla - 13 juni 2013 15:52

Idag när vi plaskat oss till förskolan och jag plaskat mig hem igen, så satte jag igång med att fylla släpen med ris. Har haft tre ordentliga bunkar med ris: efter björkarna som sågades ner i våras, efter gullregnet som också fick sågas ner och senast efter nypon, forsythia och schersminen jag klippte ner. Har varit iväg med ett par lass, och nu idag är det dags för ett till... och tyvärr inte det sista, blir nog två lass till, mest björk kvar.  Fast björkriset tar ju egentligen inte så stor plats, det packas ganska bra av sig själv. Värre var det med de andra träslagen, de grenarna spretar överallt!


Min odling tar sig, eller ja, pumpor och squash ser bra ut, men mian bönor har sniglarna käkat upp. Har satt enb ny omgång inne idag, och ska inte sätta ut dom i kragarna förrän de är 15-20 cm höga, kanske sniglarna låter bli dom denna gången?


Men nu har jag ont både här och där och bak och fram :( skoskav, värk, blåsor på tungan, mensverk etc.... det är en riktig höjdare att vara mig just nu 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se