Direktlänk till inlägg 7 maj 2013

Förkylt värre

Av Camilla - 7 maj 2013 11:09

Linus klarade sina två inskolningsveckor men sedan slog det honom: förkylning. Kanske inte så konstigt då jag började nästan en vecka innan honom, att ha ont i halsen och känna näsan fyllas upp. 

Så tredje veckan på dagis blev en VAB-vecka istället. 

Hade väntat mig att han skulle reagera tidigare, då han oftast blivit förkyld två dagar efter att vi har träffat förkylda kusiner. Hans inskolningsfröken Marianne hade också funderat på det. 

Själv har jag klarat mig från förkylning varenda gång han varit sjuk och även den gången Markus var förkyld. Men nu kom det. Kan bero på att kroppen varit utpumpad av all gråt och sorg, så förkylningen hade fritt blås in.

Usch ja, 1½ vecka har gått. Fortfarande svårt att fatta det, att pappa verkligen är borta. Gråter inte så ofta längre men ibland slår det till och då komemr tårarna. 

Så glad att han fick uppleva sin första egen uppfödda champion, och dessutom rasens första. Något som han var verkligen stolt över. Att han orkade vara med och träffa alla en sista gång i Bräkne Hoby. Han stortrivdes den dagen.


Tack till Ingrid som ringde och pratade, det behövdes verkligen! Det var uppskattat, många kramar! Ledsen att jag missade ditt sms i lördags, min telefon var ockuperad av en liten tekniknisse    som numera kan öppna knapplåset och dessutom har skickat sms, mms och ringt folk från både min och farfars telefon. 

Tack till Eva som smsade! Och till Monica som ringde.

Begravningen är nästa vecka. Det kommer flera från hans gamla jobb och tar ett sista farväl, och Inger ska sjunga i kyrkan. 

Eftersom pappa avskydde skjorta och slips, och inte tyckte om långrandighet i kyrkan så finns inget tvång om klädsel, mer än att inte bära rött, och Anders ska hålla ceremonin kort. 

Ska höra om svärföräldrarna ska gå annars kanske Linus kan vara hos dom, eller får jag ta dagis den dagen. 

Tillbaka till förskolan: ganska roligt hur liten världen är: M som skolar in Linus är skolkamrat med min farbror Sven, C kommer också från Gränum men är i ett gap någonstans då hon inte kände några Berntssons, och L hem som barn ligger på samma gata som vi bor, bara längre upp på berget :) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se