Direktlänk till inlägg 3 maj 2013

Inskolning vecka 2

Av Camilla - 3 maj 2013 21:07

I måndags gick vi till dagis igen. Visst var det en jobbig dag, men Linus behövde sina nya rutiner, han förstår ju inte vad som har hänt, och om jag hade gått hemma med honom själv så hade jag bara tänkt på pappa och gråtit ännu mer. Man kan ju inte låta bli att tänka ändå, men det blir lite annolunda när man har annat att syssla med. 


Tisdagen däremot var vi hemma, eftersom killen från begravningsbyrån skulle komma hem till mamma och det var en massa förberedelser och beslut som skulle tas, som mamma inte ville ta själv. 

Onsdagen var röd dag och tillbringades också hemma, men torsdagen var det dags igen ÄNTLIGEN.  Både jag och Linus tyckte nog så, Linus var lite lugnare och tror jag, lite trött men lekte ändå. Vi var med på lunchen den dagen, och Linus somnade i vagnen hem, helt uttröttad av dagen.

Idag var vi där halv nio och när de kom ut på lekplatsen på baksidan så fick jag och den andra mamman säga hej då och gå. Det var nog det jobbigaste jag gjort med Linus, säga hej då och gå trots att han grät. 

Gick hem och passade på med lite egentid och pyssel, diska, tvätta etc. Var på helspänn men de ringde aldrig så vid ett gick jag dit igen och hittade en nyvaken liten Linus i Mariannes famn. 

Han, som vägrar att somna hemma av sig själv, somnade snabbt i sin vagn och sov gott ute, nedbäddad med täcke, fleecedräkt och mössa. 

Summa sumarium: helnöjd med dagiset, fröknarna och Linus själv. På måndag tar vi en ny kort dag 8-10 men från och med tisdag är det fem timmar om dagen som gäller.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se