Direktlänk till inlägg 17 april 2013

VÅR

Av Camilla - 17 april 2013 07:19

Ja, det känns som om våren är på allvar   

 Har ett par dagar bestigit berget. Ser kanske inte så jobbigt ut på bilden, men jag har INTE vinklat kameran utan detta är rät linje från där jag står OCH om ni ser den vita bilen uppe på knallen med öppnad balöucka, så kan jag tala om att bakom den fortsätter backen, visseligen en kortare bit MEN mycket brantare och så svänger den lite.

Uppe på krönet såg vi dagens första hund, ja faktiskt den enda på hela promenaden:

Lite före och efter foto på Snuttrik:

Dags att gå    Nu kommer vi hem   

När sedan Markus kom från jobbet och hade ätit så tog vi en liten runda i trädgården, sågade lite äppelgrenar, krattade lite björkgrenar och löv och bara njöt i solen och värmen. Linus fick på sig sina överdragsbyxor och kröp och knäade runt i sin egen lilla stil, så lycklig. 

Här är ett foto från i söndags då han skulle sopa gräsmattan:

 

Lekte Karlsson på taket med farfar

   

Promenixade på plattorna med farmor

    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:26

Mina syskonbarn Malin och Anton ska delta i Toughest Family 2018, i Malmö i maj.    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/solvesborgarna-tranar-for-toughest-family ...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:21

Sicken otur....  Halkar på soldäcket och sträcker mig lite grand. Och bara några dagar senare får jag ett träd över mig. Inget tjockt träd, och ytetrsta delen, tack och lov, men det kom med kraft och jag fick en rejäl snärt i huvudet och på vänstra...

Av Camilla - Lördag 31 mars 07:29

I dag ska Linus, Klara och Hampus ha påskäggsjakt i Agerum. Ingen karta i år utan de får små ledtrådar som leder till nästa ledtråd och så vidare. Ska bli roligt. Jag tror att jag har precis lika roligt när jag skriver ledtrådar och gömmer som de har...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:03

Vi körde hem i förtid från danska LU i februari eftersom vädret blev sämre och vi var oroliga för att inte kunna köra över bron. Så vi hoppade över prisutdelningen men Bent var så snäll att ta hem våra priser nu när han och Hanne är och hälsar på hos...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:00

Livet går upp och ner som en bergochdalbana och jag vill bara hoppa av.....   Små saker kan såra så mycket mer än vad man tror. Och såren tar längre och längre tid för att läka. ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se