Direktlänk till inlägg 17 april 2013

VÅR

Av Camilla - 17 april 2013 07:19

Ja, det känns som om våren är på allvar   

 Har ett par dagar bestigit berget. Ser kanske inte så jobbigt ut på bilden, men jag har INTE vinklat kameran utan detta är rät linje från där jag står OCH om ni ser den vita bilen uppe på knallen med öppnad balöucka, så kan jag tala om att bakom den fortsätter backen, visseligen en kortare bit MEN mycket brantare och så svänger den lite.

Uppe på krönet såg vi dagens första hund, ja faktiskt den enda på hela promenaden:

Lite före och efter foto på Snuttrik:

Dags att gå    Nu kommer vi hem   

När sedan Markus kom från jobbet och hade ätit så tog vi en liten runda i trädgården, sågade lite äppelgrenar, krattade lite björkgrenar och löv och bara njöt i solen och värmen. Linus fick på sig sina överdragsbyxor och kröp och knäade runt i sin egen lilla stil, så lycklig. 

Här är ett foto från i söndags då han skulle sopa gräsmattan:

 

Lekte Karlsson på taket med farfar

   

Promenixade på plattorna med farmor

    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se