Direktlänk till inlägg 17 april 2013

VÅR

Av Camilla - 17 april 2013 07:19

Ja, det känns som om våren är på allvar   

 Har ett par dagar bestigit berget. Ser kanske inte så jobbigt ut på bilden, men jag har INTE vinklat kameran utan detta är rät linje från där jag står OCH om ni ser den vita bilen uppe på knallen med öppnad balöucka, så kan jag tala om att bakom den fortsätter backen, visseligen en kortare bit MEN mycket brantare och så svänger den lite.

Uppe på krönet såg vi dagens första hund, ja faktiskt den enda på hela promenaden:

Lite före och efter foto på Snuttrik:

Dags att gå    Nu kommer vi hem   

När sedan Markus kom från jobbet och hade ätit så tog vi en liten runda i trädgården, sågade lite äppelgrenar, krattade lite björkgrenar och löv och bara njöt i solen och värmen. Linus fick på sig sina överdragsbyxor och kröp och knäade runt i sin egen lilla stil, så lycklig. 

Här är ett foto från i söndags då han skulle sopa gräsmattan:

 

Lekte Karlsson på taket med farfar

   

Promenixade på plattorna med farmor

    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se