Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

Vilken natt

Av Camilla - 17 januari 2013 14:19

Linus har varit svår att natta en tid nu, och när jag läser nyhetsbrevet jag får en gång i veckan, så läser jag att det är väldigt vanligt för barn i hans ålder, och ändras någongång runt 18mån ålder om man har otur... jösses. 9 månader till med krig vid nattning, huvva!!

Dessutom har han hosta, som pendlar mellan rethosta och slemmig hosta. Igår natt var jag inne varannan timme och gav honom nappen eller bar honom till ro. Gissa om jag var trött igår, och kunde inte somna när han sov, så efter maten blev jag beordrad i säng och det behövdes verkligen. 

I natt var det samma visa, så Markus kom in och sa: prova att lägga honom hos oss, kanske han sover bättre då... tjohej   . Han tog det som lekstund, han är en riktig vandrande pinne i sängen, och tillslut tröttnade jag, gick ner och gjorde en flaska och gav honom och då somnade han äntligen igen. 

Han fick sista flaskan vid 21.30 igår och ska inte behöva en flaska mitt i natten, men det var det enda som funkade. Alltså behöver han mer mättnad vid sista nattningen och funderar allvarligt på att försöka mer med välling som mättar. Han har bara ätit en av de sorter jag fått prover på, får väl bli den som inhandlas. Men efter larmet i media om bly i barnmaten (gröt, välling) så tvekar man. Vågar man?

Idag ringde jag BVC och får hostmedicin som jag kan hämta ut ikväll, kanske det kan ge oss mer natt ro. Jag kan ju försöka sova när Linus vilar första gången på dagen, men Markus ska ju klara en hel dag på jobbet. Håller tummarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se