Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

Vilken natt

Av Camilla - 17 januari 2013 14:19

Linus har varit svår att natta en tid nu, och när jag läser nyhetsbrevet jag får en gång i veckan, så läser jag att det är väldigt vanligt för barn i hans ålder, och ändras någongång runt 18mån ålder om man har otur... jösses. 9 månader till med krig vid nattning, huvva!!

Dessutom har han hosta, som pendlar mellan rethosta och slemmig hosta. Igår natt var jag inne varannan timme och gav honom nappen eller bar honom till ro. Gissa om jag var trött igår, och kunde inte somna när han sov, så efter maten blev jag beordrad i säng och det behövdes verkligen. 

I natt var det samma visa, så Markus kom in och sa: prova att lägga honom hos oss, kanske han sover bättre då... tjohej   . Han tog det som lekstund, han är en riktig vandrande pinne i sängen, och tillslut tröttnade jag, gick ner och gjorde en flaska och gav honom och då somnade han äntligen igen. 

Han fick sista flaskan vid 21.30 igår och ska inte behöva en flaska mitt i natten, men det var det enda som funkade. Alltså behöver han mer mättnad vid sista nattningen och funderar allvarligt på att försöka mer med välling som mättar. Han har bara ätit en av de sorter jag fått prover på, får väl bli den som inhandlas. Men efter larmet i media om bly i barnmaten (gröt, välling) så tvekar man. Vågar man?

Idag ringde jag BVC och får hostmedicin som jag kan hämta ut ikväll, kanske det kan ge oss mer natt ro. Jag kan ju försöka sova när Linus vilar första gången på dagen, men Markus ska ju klara en hel dag på jobbet. Håller tummarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Av Camilla - Fredag 4 maj 15:28

I dag har vi haft prov i klassificering, och efter det fick vi fatt på en skoldator och gjorde de sista ändringarna på vårt examensarbete. När det var gjort skrev vi ut det i - förhoppningsvis - tillräckligt många exemplar och lämnade in det på googl...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:45

I går var vi på roadtrip neråt Skåne och hälsade på hos Peter och Ingrid Ahnelöv. Med oss hem hade vi en ny smurf åt Linda, en parad hona av rasen Lilla Wiener, blå.   När vi kom hem och satte in Ingrid i sin bur och gav övriga kaniner sin middag...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:37

Berntsson's Emil   https://www.facebook.com/milla.berntsson/videos/10213421952122433/?t=0    Om ni är medlemmar i Facebook kan ni gå in och se Emil ute i hagen. Emil är en standard Rex (Rex-rasen finns som Rex och Liten Rex, så när man säge...

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se