Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

Vilken natt

Av Camilla - 17 januari 2013 14:19

Linus har varit svår att natta en tid nu, och när jag läser nyhetsbrevet jag får en gång i veckan, så läser jag att det är väldigt vanligt för barn i hans ålder, och ändras någongång runt 18mån ålder om man har otur... jösses. 9 månader till med krig vid nattning, huvva!!

Dessutom har han hosta, som pendlar mellan rethosta och slemmig hosta. Igår natt var jag inne varannan timme och gav honom nappen eller bar honom till ro. Gissa om jag var trött igår, och kunde inte somna när han sov, så efter maten blev jag beordrad i säng och det behövdes verkligen. 

I natt var det samma visa, så Markus kom in och sa: prova att lägga honom hos oss, kanske han sover bättre då... tjohej   . Han tog det som lekstund, han är en riktig vandrande pinne i sängen, och tillslut tröttnade jag, gick ner och gjorde en flaska och gav honom och då somnade han äntligen igen. 

Han fick sista flaskan vid 21.30 igår och ska inte behöva en flaska mitt i natten, men det var det enda som funkade. Alltså behöver han mer mättnad vid sista nattningen och funderar allvarligt på att försöka mer med välling som mättar. Han har bara ätit en av de sorter jag fått prover på, får väl bli den som inhandlas. Men efter larmet i media om bly i barnmaten (gröt, välling) så tvekar man. Vågar man?

Idag ringde jag BVC och får hostmedicin som jag kan hämta ut ikväll, kanske det kan ge oss mer natt ro. Jag kan ju försöka sova när Linus vilar första gången på dagen, men Markus ska ju klara en hel dag på jobbet. Håller tummarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:36

Kvart efter beräknad avfärd lämnade vi Edenryd. 9 människor och ca 40 kaniner fördelade i en Renault Traffic. Gott om plats och flaskor med fruset vatten mellan kaninfacken i fall det skulle bli varmt. Linda körde. Första stoppet var nere i Svågetorp...

LIA

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:23

LIA vecka 2 är öve roch i morgon börjar tredje veckan. Lär mig massor och det är jättehärliga människor där, både sekreterare, sjuksköterskor, logopeder och läkare. Trivs bra.   Denna veckan ska jag få göra studiebesök i Karlskrona.    ...

Av Camilla - Torsdag 8 feb 06:00

Japp, i dag är det dags att ge sig av. 60 mil enkel resa, tillsammans med andra kaninnördar. Till Oxbøl, Danmark.  1173 kaniner är anmälda och vår buss står för ett 40-tal ungefär. Fraktar 2 dvärgvädurar ner och 2 hem (tror jag) och sedan har jag 8...

Av Camilla - Måndag 5 feb 17:47

I dag började jag min sista LIA.  Strul med internet dock så jag har "bara" gått bredvid och kollat.  Men i morgon fungerar förhoppningsvis allt det tekniska.   Dessutom varit på anställningsintervju. Och ikväll ringde de, jag har fått jobb p...

Av Camilla - Måndag 22 jan 16:24


    I dag kom det äntligen. Diplomet som visar att Berntsson's D CHarlie blivit champion, på 285,5p. Troligen hans sista utställning, då ha n inte är road av det, inte gillar när man vänder och vrider på honom, och börjar bli tung. Men som avel...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se