Direktlänk till inlägg 28 november 2012

Vart har Snuttrik tagit vägen??

Av Camilla - 28 november 2012 14:26

Det borde vara Mors dag minst en dag i månaden!! Eller Fars Dag om det är pappa som är den som är hemma....

 Jag är full av beundran för alla ensamstående som fixar detta själva, utan någon som kan avlasta en i alla fall några timmar om dagen.

Kanske jag låter gnällig men varför hinner jag knappt få någon egentid? 


Linus är inne i en jobbig period där han inte kan leka själv, utan måste vara i famnen.... hur enkelt är det laga mat t ex med en liten kille i famnen eller klängande på benen? Livrädd att han ska ställa sig upp och sedan tappa taget och ramla baklänges på stengolvet. Går inte att sätta honom i lära-gå-stolen för då blir han rosenrasande, matstolen funkar då och då, men han blir arg när man sätter kudden runt honom, och utan den så försöker han klättra ur.  

Gråter för ingenting och blir rosenrasande om det inte går som han vill. Längtar tills han blir min goe lille Snuttrik igen. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se