Direktlänk till inlägg 14 mars 2012

v 36 (35+1)

Av Camilla - 14 mars 2012 13:21

Japp, idag gick vi in i vecka 36. Ofattbart, bara en månad kvar. Vart har tiden tagit vägen?

Varit inne hos barnmorskan för koll. Och allt såg okej ut.

Viktökning på 2 veckor var bara 1 kg och det är helt okej. Tycker själv att jag känner mig som en strandad val ibland, det är inte helt lätt att resa sig upp, böja sig ner eller se sina fötter. Men jag har sedan jag blev inskriven hos barnmorskan, bara gått upp 9 kg. Vilket enligt Kerstin, var mycket bra.

Blodtrycket låg på 125/77 och fröet hade växt som h*n ska.

Hjärtljuden 150 och SF-måttet 31.

Kort sagt: vi mår toppen :)


Fick frågan om hur jag tyckt att min graviditet hade varit, och förutom foglossningen har jag bara ett ord att säga: bekymmersfritt. Tror jag har sluppit de mesta graviditetsbesvären.

Jämn i humöret fast lite lättare att gråta, inget illamående, lite trött men inte alarmerande. Bra blodvärde, bra blodtryck, bra socker. Ett tag såg jag allt i svart men det gick över. Fast det var i samband med att Lillan fick avlivas så det har en förklaring det också. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se