Direktlänk till inlägg 14 mars 2012

v 36 (35+1)

Av Camilla - 14 mars 2012 13:21

Japp, idag gick vi in i vecka 36. Ofattbart, bara en månad kvar. Vart har tiden tagit vägen?

Varit inne hos barnmorskan för koll. Och allt såg okej ut.

Viktökning på 2 veckor var bara 1 kg och det är helt okej. Tycker själv att jag känner mig som en strandad val ibland, det är inte helt lätt att resa sig upp, böja sig ner eller se sina fötter. Men jag har sedan jag blev inskriven hos barnmorskan, bara gått upp 9 kg. Vilket enligt Kerstin, var mycket bra.

Blodtrycket låg på 125/77 och fröet hade växt som h*n ska.

Hjärtljuden 150 och SF-måttet 31.

Kort sagt: vi mår toppen :)


Fick frågan om hur jag tyckt att min graviditet hade varit, och förutom foglossningen har jag bara ett ord att säga: bekymmersfritt. Tror jag har sluppit de mesta graviditetsbesvären.

Jämn i humöret fast lite lättare att gråta, inget illamående, lite trött men inte alarmerande. Bra blodvärde, bra blodtryck, bra socker. Ett tag såg jag allt i svart men det gick över. Fast det var i samband med att Lillan fick avlivas så det har en förklaring det också. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se