Direktlänk till inlägg 14 mars 2012

En vecka i kaos

Av Camilla - 14 mars 2012 13:12

Typ lite så kommer det att bli. Flytten är tänkt att gå nästa helg, så det packas, packas, packas.

Antalet möbler i lägenheten har minimerats, eller ja, egentligen är det bara 3/4 av bokhyllans delar som fått respass, men det har gjort mycket på utrymmet. Dessutom så är det mesta på väggarna nedplockat, så idag när Emme ringde, ekade det i luren :)


Fortfarande en del kvar som kan packas innan det är dags, men ibland känns det helt enkelt övermäktigt. Tänker fortfarande: HUR har jag fått plats med allt innan? Och vad har jag haft allt till?


Gick igenom en låda idag med vad jag trodde skulle vara en massa pocket-böcker på väg till Lions. Tjo du, där fanns en himla massa, men bara en endaste pocket bok. Nu blir det ändå ett gäng in till Lions, men inte så många som i början. Rensar ut lite Tupperware till dom också. Något begagnat och något som aldrig ens varit utanför påsen det levererades i.


Jag måste helt enkelt varit en hamster i mitt tidigare liv.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se