Direktlänk till inlägg 14 mars 2012

En vecka i kaos

Av Camilla - 14 mars 2012 13:12

Typ lite så kommer det att bli. Flytten är tänkt att gå nästa helg, så det packas, packas, packas.

Antalet möbler i lägenheten har minimerats, eller ja, egentligen är det bara 3/4 av bokhyllans delar som fått respass, men det har gjort mycket på utrymmet. Dessutom så är det mesta på väggarna nedplockat, så idag när Emme ringde, ekade det i luren :)


Fortfarande en del kvar som kan packas innan det är dags, men ibland känns det helt enkelt övermäktigt. Tänker fortfarande: HUR har jag fått plats med allt innan? Och vad har jag haft allt till?


Gick igenom en låda idag med vad jag trodde skulle vara en massa pocket-böcker på väg till Lions. Tjo du, där fanns en himla massa, men bara en endaste pocket bok. Nu blir det ändå ett gäng in till Lions, men inte så många som i början. Rensar ut lite Tupperware till dom också. Något begagnat och något som aldrig ens varit utanför påsen det levererades i.


Jag måste helt enkelt varit en hamster i mitt tidigare liv.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se