Direktlänk till inlägg 14 mars 2012

En vecka i kaos

Av Camilla - 14 mars 2012 13:12

Typ lite så kommer det att bli. Flytten är tänkt att gå nästa helg, så det packas, packas, packas.

Antalet möbler i lägenheten har minimerats, eller ja, egentligen är det bara 3/4 av bokhyllans delar som fått respass, men det har gjort mycket på utrymmet. Dessutom så är det mesta på väggarna nedplockat, så idag när Emme ringde, ekade det i luren :)


Fortfarande en del kvar som kan packas innan det är dags, men ibland känns det helt enkelt övermäktigt. Tänker fortfarande: HUR har jag fått plats med allt innan? Och vad har jag haft allt till?


Gick igenom en låda idag med vad jag trodde skulle vara en massa pocket-böcker på väg till Lions. Tjo du, där fanns en himla massa, men bara en endaste pocket bok. Nu blir det ändå ett gäng in till Lions, men inte så många som i början. Rensar ut lite Tupperware till dom också. Något begagnat och något som aldrig ens varit utanför påsen det levererades i.


Jag måste helt enkelt varit en hamster i mitt tidigare liv.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Tisdag 20 mars 20:40

  I morgon är det dags att rocka sockorna igen. För att alla är olika. Alla har rätt att vara olika, alla räknas och alla har lika värde!   ...

Av Camilla - Lördag 17 mars 15:16

Tittar ut och det ser jättehärligt ut. Solen värmer ganska bra MEN med jämna mellanrum kommer det en snöby och trots solskenet så är det svinkallt i blåsten. Jag vill ha vår nu. Jag behöver ha vår nu. D-vitamin och värme från solen.  ...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 17:59

I dag har det varit en hektisk dag. Började med att jag skulle till min blivande arbetsplats och skriva på anställningsavtalet. Den 4 juni börjar jag att jobba på Thorax Levnadsvanemottagning i Karlshamn. Efter det var det vidare till operation. Ja...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 07:03


      Först blev Challeballebus champion i januari och på Danska LU blev Enya champion. På samma poäng 285,5p Challes mamma och Enyas mamma är halvsyskon. Mina 2a och 3e champions i rasen för först ut var Challes mammas kullbror på 285p.  ...

Av Camilla - Måndag 12 mars 06:25


I går var det klubbmästerskap i Bjäraryds Skyttelokal. Familjen Berntsson ställde ut 3 st lilla wiener, blå och 7 st rex, vit rödögd.   Bästa senior på klubbmästerskapet 2018: Familjen Berntsson, 1+2 Rex vit rödögd 285p Detta var för andr...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se