Direktlänk till inlägg 13 mars 2012

Byte av läkarstation - igen

Av Camilla - 13 mars 2012 20:00

Förra året slutade min läkare på Vårdcentralen i Sölvesborg, och jag valde Hälsoringen istället. Mest för att de hade en läkare där som var kanon på fibromyalgi!


Men han slutade förra året, och istället fick jag först en dansk, som skyllde allt och alla på graviditeten när jag var där. Tror att om jag hade haft en bruten tå så hade graviditeten orsakat det på något sätt. Allt jag fick av honom var rådet att ta mer panodil när jag har ont.


Förra måndagen var jag där igen, fick en kvinnlig läkare som var bra. Hon kollade lite snabbt och sjukskrev mig därefter för min foglossning. Har ju varit ett par turer hos sjukgymnasten och konstaterat att det finns inte mycket att göra i dagsläget, utan öva lite smått och använd TENS, kanske kryckor om det skulle bli värre. Läkaren sjukskrev mig, men sa att intyget kommer på posten, och dillade både om 10 och 14 dagar.

Igår ringde jag in till Hälsoringen igen. Läkaren skyller på sekreteraren och vice versa, men kontentan är att intyget inte blivit utskrivet, så jag får vänta ett par dagar till. Vet i dagsläget inte om jag är sjukskriven längre än i morgon eller hela veckan.

Men har bestämt att efter detta tar jag ut de ledighetsdagar jag har rätt till, och sedan får det kanske bli ett nytt läkarbesök, eller börja på mina mammadagar.


Men det är dags för byte av läkarstation i alla fall. I och med flytten så byter jag till Familjeläkarna i Olofström, där finns min "gamla" läkare från vårdcentralen, och henne trivdes jag med.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se