Direktlänk till inlägg 13 mars 2012

Byte av läkarstation - igen

Av Camilla - 13 mars 2012 20:00

Förra året slutade min läkare på Vårdcentralen i Sölvesborg, och jag valde Hälsoringen istället. Mest för att de hade en läkare där som var kanon på fibromyalgi!


Men han slutade förra året, och istället fick jag först en dansk, som skyllde allt och alla på graviditeten när jag var där. Tror att om jag hade haft en bruten tå så hade graviditeten orsakat det på något sätt. Allt jag fick av honom var rådet att ta mer panodil när jag har ont.


Förra måndagen var jag där igen, fick en kvinnlig läkare som var bra. Hon kollade lite snabbt och sjukskrev mig därefter för min foglossning. Har ju varit ett par turer hos sjukgymnasten och konstaterat att det finns inte mycket att göra i dagsläget, utan öva lite smått och använd TENS, kanske kryckor om det skulle bli värre. Läkaren sjukskrev mig, men sa att intyget kommer på posten, och dillade både om 10 och 14 dagar.

Igår ringde jag in till Hälsoringen igen. Läkaren skyller på sekreteraren och vice versa, men kontentan är att intyget inte blivit utskrivet, så jag får vänta ett par dagar till. Vet i dagsläget inte om jag är sjukskriven längre än i morgon eller hela veckan.

Men har bestämt att efter detta tar jag ut de ledighetsdagar jag har rätt till, och sedan får det kanske bli ett nytt läkarbesök, eller börja på mina mammadagar.


Men det är dags för byte av läkarstation i alla fall. I och med flytten så byter jag till Familjeläkarna i Olofström, där finns min "gamla" läkare från vårdcentralen, och henne trivdes jag med.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Tisdag 20 mars 20:40

  I morgon är det dags att rocka sockorna igen. För att alla är olika. Alla har rätt att vara olika, alla räknas och alla har lika värde!   ...

Av Camilla - Lördag 17 mars 15:16

Tittar ut och det ser jättehärligt ut. Solen värmer ganska bra MEN med jämna mellanrum kommer det en snöby och trots solskenet så är det svinkallt i blåsten. Jag vill ha vår nu. Jag behöver ha vår nu. D-vitamin och värme från solen.  ...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 17:59

I dag har det varit en hektisk dag. Började med att jag skulle till min blivande arbetsplats och skriva på anställningsavtalet. Den 4 juni börjar jag att jobba på Thorax Levnadsvanemottagning i Karlshamn. Efter det var det vidare till operation. Ja...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 07:03


      Först blev Challeballebus champion i januari och på Danska LU blev Enya champion. På samma poäng 285,5p Challes mamma och Enyas mamma är halvsyskon. Mina 2a och 3e champions i rasen för först ut var Challes mammas kullbror på 285p.  ...

Av Camilla - Måndag 12 mars 06:25


I går var det klubbmästerskap i Bjäraryds Skyttelokal. Familjen Berntsson ställde ut 3 st lilla wiener, blå och 7 st rex, vit rödögd.   Bästa senior på klubbmästerskapet 2018: Familjen Berntsson, 1+2 Rex vit rödögd 285p Detta var för andr...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se