Direktlänk till inlägg 28 februari 2012

Tvättdag

Av Camilla - 28 februari 2012 22:00

Var på tiden.... hade massor att tvätta nu när jag går igenom vad som ska med och vad som ska läggas undan alternativt skänkas bort.


Soffan ska skänkas bort, åker om ca 3 veckor, så dess överdrag tvättades... i grovtvätten som jag inte visste hur skulle skötas, för där fanns ingen beskrivning... Hänger nu i torkrummet, fortfarande blött längs med kanterna. Får hänga det i köket tror jag, ett par dagar så det hinner torka ordentligt.

Täcken, påslakan, bärsjalen, madrassöverdragen till barnvagnen och spjälsängen... och så den sedvanliga tvätten: dag-för-dag kläderna.

Pust och stön vad jag är trött nu. Ska ta bilen när jag ska bort och tömma torkrummet och torkskåpet.


Pratade med Anki mellan maskinerna. Så glad för din skull! En spännande tid!


Packar ner en del från bokhyllan, nästan alla böckerna är nedpackade. Börjat på prydnadssakerna. Snart kanske jag kan ta bort den helt. Skönt. Borde inte vara så mycket som ska bort, men jag är nog inte färdig med min hamster-period än, för jösses ändå!Har en del som jag inte vill göra av med, som alla mina cavalier-tidningar. Är inte helt färdig med den perioden. En låda ute i förrådet är full av pokaler och priser, och den vill jag inte heller göra av med - inte än i alla fall.

Någon låda med böcker kvar att sortera innan den åker in till Lions.

Ska gå igenom mina foton i ramarna också. Finns en del där från mina år med hundarna, som inte ska sparas. Har dom som vanliga foton i albumen så jag behöver inte spara dom i större format.


Men HJÄLP! Man tycker man sorterar och sorterar, och ändå känns det lite övermäktigt.  Jag behöver nog lite hjälp....
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se