Direktlänk till inlägg 28 februari 2012

Tvättdag

Av Camilla - 28 februari 2012 22:00

Var på tiden.... hade massor att tvätta nu när jag går igenom vad som ska med och vad som ska läggas undan alternativt skänkas bort.


Soffan ska skänkas bort, åker om ca 3 veckor, så dess överdrag tvättades... i grovtvätten som jag inte visste hur skulle skötas, för där fanns ingen beskrivning... Hänger nu i torkrummet, fortfarande blött längs med kanterna. Får hänga det i köket tror jag, ett par dagar så det hinner torka ordentligt.

Täcken, påslakan, bärsjalen, madrassöverdragen till barnvagnen och spjälsängen... och så den sedvanliga tvätten: dag-för-dag kläderna.

Pust och stön vad jag är trött nu. Ska ta bilen när jag ska bort och tömma torkrummet och torkskåpet.


Pratade med Anki mellan maskinerna. Så glad för din skull! En spännande tid!


Packar ner en del från bokhyllan, nästan alla böckerna är nedpackade. Börjat på prydnadssakerna. Snart kanske jag kan ta bort den helt. Skönt. Borde inte vara så mycket som ska bort, men jag är nog inte färdig med min hamster-period än, för jösses ändå!Har en del som jag inte vill göra av med, som alla mina cavalier-tidningar. Är inte helt färdig med den perioden. En låda ute i förrådet är full av pokaler och priser, och den vill jag inte heller göra av med - inte än i alla fall.

Någon låda med böcker kvar att sortera innan den åker in till Lions.

Ska gå igenom mina foton i ramarna också. Finns en del där från mina år med hundarna, som inte ska sparas. Har dom som vanliga foton i albumen så jag behöver inte spara dom i större format.


Men HJÄLP! Man tycker man sorterar och sorterar, och ändå känns det lite övermäktigt.  Jag behöver nog lite hjälp....
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se