Direktlänk till inlägg 22 februari 2012

Vad nytt??

Av Camilla - 22 februari 2012 19:09

Har egentligen inget att skriva om men vill bara visa att vi lever och mår bra :)


Sagt upp lägenheten, kommer folk på lördag och tittar på den. Flytten går under våren, vi har bara inte bestämt riktigt när. Om inte nästa hyresgäst kan ta tidgare så har jag ju den maj månad ut.


Varit inne på Lions i Sölvesborg med ett lass saker som var totalt onödiga - för mig. Kanske det finns någon annan som har nytta av dom, och som kan ge Lions en slant.

Lions gör mycket i samhället. När jag var liten fick jag ett solarium av dom, för min psoriasis. Handikapp-och äldreomsorgen fick varsin cykel för något år sedan, så de kan ut och cykla med brukarna. Inte riktigt tandem men en "dubbelvariant" och gamlingarna får en extra matpeng till jul.


Sorterat ut en hel del. Fortfarande står jag frågande till vad jag egentligen haft allt till, eller har jag rätt och slätt sparat allt som bra att ha? Visst en hel del har varit utställningsvinster, och en hel del av det har gått tillbaka till Blekinge Kaninavelsförening.


Ska gå igenom mina cd-skivor och filmer snart också. Finns säkert mer där att rensa ut.


Idag har jag varit i Agerum och sytt ett skydd till barnvagnsmadrassen, av ett "gammalt" vitt lakan. Madrassen som var till vagnen var ganska ynklig så jag fick en "ny" av mamma, men den behövde ett skydd. Nästa projekt är att sy ett insektsnät - visseligen i vitt men vagnen är svart med vitt mönster på suffletten så det kan kanske passa i allafall. Och så sängkläder och sänglinne till både vagn och spjälsäng.


Känns ofattbart men sant, inte så jäkla länge till nu. Mindre än två månader, 55 dagar om jag räknat rätt, tills det är dags. OM inte storken tycker annolunda. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se