Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Tisdag

Av Camilla - 14 februari 2012 23:44

En helt vanlig tisdag.

Sov i Agerum i natt, eftersom jag är billös och skulle vara inne i Karlshamn 9-12. Dessutom var det en tur till Asarum inplanerad för att hämta skötväskan vi inte fick med oss när vi hämtade barnvagnen.

Snöade igår och lite i morse, så det var med stor försiktighet jag påbörjade turen. Hade turen att få lånebilen varm för pappa hade varit inne på läkarstationen och tagit prover.

Men vägarna var fina så det var inget att oroa sig för. In till Karlshamn för 3 timmars smått onödiga timmar. Vi pratade lite om vad vi ville ha ut av en praktik, och sedan gick det mesta åt att diskutera målning, tapetsering och värmekällor i hus. Hur vi kom in på det vet jag inte men vi deltog alla i diskutionen och det var intressant att höra Christer berätta om sina erfarenheter som målare.


Lagom tills vi skulle sluta vid kvart över tolv så hade det börjat att snöa, men inte så farligt.

Hade lite ärende innan det var dags för Asarum, först Apoteket på sjukhuset, sedan Netto, som inte hade den oljan jag skulle ha. Vidare till Asarum "bara" 30-40 minuter försenad. Flåsade upp för tre trappor och ringed på - men ingen var hemma. Ringde dom, de hade en tid på sjukhuset lite i ett, och jag var försenad så bara att åka tillbaka till sjukhuset och träffa dom där. Hemma en timme senare än beräknat. Jaja, det gick ju bra, ingen hade behövt ta lånebilen under tiden jag hade den.


Fick veta att istället för 2 dagar i veckan nu de kommande 3 veckorna i alla fall, så är det en dag. Visseligen heldag men jag slipper fara vägen. Så på torsdag har jag bara barnmorskan kl 8, sedan är mina måsten färdiga.

Får hoppas att jag kan låna bilen de dagarna jag ska in, för min är nog färdig för skroten :(


Ute snöar det nu (kl 23,56) och har gjort mer eller mindre hela eftermiddagen. Blir till att skotta en liten bit i morgon, trappen och ut till bilen. Och hela lånebilen får sopas av, täckt av snö.


Rensar lite bland påslakan-seten jag har. Hade tänkt skicka in en del till Lions, eller om någon behövde till sina hundar, men kom på att de som är mjuka och fina kan mamma sy baby-påslakanset av. Till spjälsäng och vagn. Mjukt och mysigt.


Idag har det varit ett fasligt liv i magen, så att jag har haft det svårt att hitta en sittställning som varat mer än 10 minuter. Har gått in i 8e månaden och enligt gravid sidorna så ska fröet inte röra sig så mycket nu, det skaha ont om plats även om du kan känna kraftiga sparkar.
Ja, kanske dte varit mest sparkar. Hela höger sida av magen har varit hård och jag har känt fröet flytta sig och röra på sig. Inte otäckt men lite obekvämt har det allt varit.


Har lekt med tanken på att ta ut mina ledighetsdagar (man har rätt att ta 20-21 dagar ledigt under varje fas) och sedan föräldrardagarna eftersom transporten har blivit ett problem, och jag känner att jag orkar/klarar inte av en praktik just nu. Men samtidigt så vill jag inte börja använda föräldrardagarna, då är det ju det antal dagar mindre när fröet fötts. (Även om AF gärna ser att jag börjar nyttja dom)

Och eftersom jag inte har något jobb (tungt) så är det inte säkert att någon läkare vill sjukskriva trots att jag har min värk och inte kan ta mina tabletter. Skulle jag bli sjukskriven så är det inte säkert försäkringskassan skulle godta det heller.

Snacka om moment 22....

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 14 mars 09:39

Ja, faktiskt det är helt okej. Det är mindre okej att vara elak och småsint för att man känner så. Jag kan vara avundsjuk på andras framgång, lycka eller tur. Det betyder inte att det är okej att börja prata illa om dem, till dem osv. Jag är avun...

Av Camilla - Tisdag 12 mars 12:05

Förra veckan var ganska stressig för mig, en dag extra på jobbet, innebandymatcher på helgen (publik men det tar på krafterna med all spänning) ett extra vattenpass på söndagen. I går hade jag semester för att skjutsa mamma till sjukhuset för koll av...

Av Camilla - Måndag 4 mars 18:36

Det är mer som en fars - den vilda jakten på att komma fram på telefon till sin vårdcentral. När jag ramlat på jobbet ringde jag flera gånger till vårdcentralen när jag började få ont. Jag ramlade i november, kom fram i mitten av januari. När jag...

Av Camilla - Lördag 2 mars 16:58

I dag har jag och Lotta varit och tittat på en lokal inför kaninutställning. Det är ju inte Mörrums Folkets Park precis, men den är alldeles för dyr för att hyra numera. Så vi har hittat en mindre lokal och ett datum i september. Kanske vädret tillåt...

Av Camilla - Fredag 1 mars 20:19

Så då har man anmält kaninerna. På söndag ska samtliga kaniner ställas, Maja 3 år gammal, hennes döttrar från förra året och Linus båda hermelutter. I Örsjö ska hermelutterna och Majas döttrar ställas.  Snart dags att anmäla till Önnestad också...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards