Direktlänk till inlägg 23 december 2011

Dan före dopparedagen

Av Camilla - 23 december 2011 18:13

Allt julstök är över. Klapparna inhandlade och inslagna. Bara att vänta till morgon dagen när vi byter dom med varandra. I år är det bara jag, Linda, mamma och pappa. Emme och Niklas firar med Niklas familj i Ljungby. Ida och Erol firar med Erols familj i Hälleforsnäs, och Jessika och Lotta firar med sina familjer. På söndag blir det kalkonmiddag hos mamma och pappa, och då får syskonbarnen sina julklappar av mormor och morfar, och jag och Joel byter våra. I år får Joel bara mjuka paket av mig MEN de kommer att bli uppskattade, det är ju dödskallar på dom :) Han och Emme har en inbördes tävlan om vem som har mest saker med just dödskallar.


Lite av julkänslan är också över. I alla fall så pass att jag tänker gå bort till tvättstugan och se om det är ledigt ikväll. Har inget inplanerat alls ikväll, jo kanske man skulle bort till affären och köpa smör, för det har tagit slut och jag var helt hundra på att det fanns ett paket i frysen... vilket tydligen var fel, såvida jag inte har en lite tomtenisse som snott det för mig. Men det är ju knappast troligt, jag har ju varit så snäll hela året så det borde finnas mer i frysen än jag lagt dit istället (*ironi* så det skriker om det)


Fröet busar runt, härlig känsla. Nu ska hörslen vara fullt utvecklad så jag brukar prata med magen. Ibland kommer det svar i form av en spark. Jag försöker att inte dryfta problem och negativa tankar, visst borde h*n känna av min sinnesstämning men när jag kommer i grubblerier, när tvivel och tankar spökar, då vill jag inte säga det högt, det ska H*N inte behöva lyssna på.


Och så blir h*n fullmatad med min musiksmak *ler* Antingen blir det revolt som tonåring eller så blir det en som gillar dansband, pop och country framför allt.


Har en fundering som jag ska ta upp med barnmorskan nästa gång: om jag ätit för energirik mat eller för stora portioner så får jag hjärtklappning. Hur påverkas fröet av det?

Och jag har använt lite kortisonsalva på psoriasisen utan att veta om att det inte är bra för frön... det gör mig orolig. Vad har jag nu orsakat för elände?


Tog med mig min spegel från Agerum och skulle sätta upp den i hallen, först drämmer jag hammaren på tummen så jag nästan hade lust att kasta något hårt, sedan när jag spikat och skrivat och ska hänga upp spegeln... då är skruven för tjock-huad (på blekingska, på ren svenska betyder det att den har för stort huvud) så det var bara att skruva ut den igen och skruva i en med mindre huvud. Varför kollar man inte sådant innan man sätter igång?


Fortfarande ekar det i alkoven, har bara min dörrmatta med cavaliererna uppsatt där. Vill inte ha för mycket uppe, men något mer behövs nog, just för ljudets skull.


Annars är allt lugnt. Har varit och hälsat på Molly. Tycker att visst finns det en kula, en liten-liten en. Om det beror på skendräktighet eller valp är lite osäkert, men hon har ju 3 veckor kvar. Visade Anki var hon kunde mäta omfånget så ser vi om hon ökar. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se