Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011

IKEA

Av Camilla - 19 oktober 2011 18:16

Idag tog vi en tur till IKEA i Älmhult. Inget särskilt som skulle köpas in egentligen, utan mer en resa för att fördriva tiden, och passa på att käka lunch eller vad man ska kalla det.


Jag köpte inget särskilt egentligen, lite fler värmeljus, IKEAs värmeljus är kanon. En dörrmatta, kan alltid behövas. Kommer faktiskt inte ihåg om jag har någon bland alla lådor i garderoben, men skadar knappast med en ny. Flyttlådor, dags att börja sortera. Vad ska hamna i lägenheten, vad ska hamna i förrådet, och vad ska kastas?

Ett diskställ blev också inhandlat, inte så nöjd med mitt gamla.


Passade på att kika på en ny säng också. Är egentligen helnöjd med den jag har nu, men den kommer att ta för stor plats i sovalkoven, så en mindre ska köpas in. Hittade en lite högre med plats för antingen extrasäng eller förvaringslådor under. Blir kanon. Linda provsatte en soffa som hon blev sugen på.


Lunchen bestod så klart i köttbullar - vad annars när man är på IKEA? Eller ja, pappa gick emot strömmen i familjen och valde fisk istället.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se