Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011

IKEA

Av Camilla - 19 oktober 2011 18:16

Idag tog vi en tur till IKEA i Älmhult. Inget särskilt som skulle köpas in egentligen, utan mer en resa för att fördriva tiden, och passa på att käka lunch eller vad man ska kalla det.


Jag köpte inget särskilt egentligen, lite fler värmeljus, IKEAs värmeljus är kanon. En dörrmatta, kan alltid behövas. Kommer faktiskt inte ihåg om jag har någon bland alla lådor i garderoben, men skadar knappast med en ny. Flyttlådor, dags att börja sortera. Vad ska hamna i lägenheten, vad ska hamna i förrådet, och vad ska kastas?

Ett diskställ blev också inhandlat, inte så nöjd med mitt gamla.


Passade på att kika på en ny säng också. Är egentligen helnöjd med den jag har nu, men den kommer att ta för stor plats i sovalkoven, så en mindre ska köpas in. Hittade en lite högre med plats för antingen extrasäng eller förvaringslådor under. Blir kanon. Linda provsatte en soffa som hon blev sugen på.


Lunchen bestod så klart i köttbullar - vad annars när man är på IKEA? Eller ja, pappa gick emot strömmen i familjen och valde fisk istället.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se