Direktlänk till inlägg 15 oktober 2011

Första veckan är över

Av Camilla - 15 oktober 2011 09:42

Och på måndag börjar allvaret....

Började på Personalstrategerna i onsdags. De två första dagarna innehöll prat, prat och en himla massa prat. Fick inte ut så mycket av dom. Men på måndag sätter det igång.

Tror detta kan vara bra för mig, jag behöver lite nytt att tänka på, när jag vet att min situation just nu har toppar och dalar på det personliga planet. Skulle mså gärna vilja tala om dom för alla, i alla fall den delen jag är GLAD över, men än så länge får jag lägga locket på.


Hos personalstrageerna får man hjälp att hitta praktikplaster för att utröna sin arbetsförmåga och som ska kunna leda till jobb, där jag får mer än den skruttiga ersättning som man ska klara sig på i dagsläget.

Man får hjälp med att få iordning sina ansökningshandlingar på bästa sätt, och bara den där biten som att skriva personliga brev, jag är kass på den.


Så det kan bli bra, det här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se