Direktlänk till inlägg 15 oktober 2011

Första veckan är över

Av Camilla - 15 oktober 2011 09:42

Och på måndag börjar allvaret....

Började på Personalstrategerna i onsdags. De två första dagarna innehöll prat, prat och en himla massa prat. Fick inte ut så mycket av dom. Men på måndag sätter det igång.

Tror detta kan vara bra för mig, jag behöver lite nytt att tänka på, när jag vet att min situation just nu har toppar och dalar på det personliga planet. Skulle mså gärna vilja tala om dom för alla, i alla fall den delen jag är GLAD över, men än så länge får jag lägga locket på.


Hos personalstrageerna får man hjälp att hitta praktikplaster för att utröna sin arbetsförmåga och som ska kunna leda till jobb, där jag får mer än den skruttiga ersättning som man ska klara sig på i dagsläget.

Man får hjälp med att få iordning sina ansökningshandlingar på bästa sätt, och bara den där biten som att skriva personliga brev, jag är kass på den.


Så det kan bli bra, det här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se