Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

Veterinärbesök

Av Camilla - 10 maj 2011 11:49

Idag har vi varit hos veterinären med Lillan och Molly.


Lillan hade   Utan Anmärkning 6 år och 4 månader gammal   

Eftersom jag tyckt att hennes knäleder hoppat ur led förra löpet, så lät jag Lena kolla dom också, fast utan intyg. Under samma förutsättning som när jag såg det, eftersom hon löper nu. Och visst var de lite lösare, men absolut fria, dvs de gick inte att luxera och hon är Utan Anmärkning där också...

Frågan är, ska jag para henne på nästa löp nu då, och spara en tikvalp, eller ska jag stå fast vid mitt beslut att hennes avelskarriär är över?

Tål att funderas på!


Molly däremot, visade tyvärr inga tecken på valp vid Ultraljudet. Visst det finns en liten chans att hon har en liten pyttevalp dold under revbenen, men troligen inte.

Får ta ett nytt försök på nästa löp.

 
ANNONS
 
Anki J

Anki J

11 maj 2011 02:09

Usch så tråkigt att inte Molly är dräktig. Är det andra gången i så fall? Vet hur det känns och hur ledsen jag blev.
Kan du inte ta en kull till på Lillan nu när hon löper denna gången alltså?
Fortf är jag väldigt osäker om Malva är dräktig. Visserligen såg du ut som hon har haft någon flytning som torkat in i pälsen och som jag fick klippa bort. Men någon antydan till mage ser jag då inte och inte heller att spenarna ska ha ändra färg. Tycker det är svårt att se på en bt. Hon har nu gått mer än 4½ vecka

http://www.jankils.se

Camilla

11 maj 2011 09:04

Är sugen men det blir inte på detta löpet, för hon är redan på väg ut. Jag ska fundera på saken :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se