Direktlänk till inlägg 22 april 2011

Skitkropp!!

Av Camilla - 22 april 2011 09:23

På tisdag får jag ta mig i kragen och ringa in till gynekologen, för så här kan det inte fortsätta.

I juni 2010 började jag med Cerazette p-piller. Kan inte ta vanliga p-piller på grund av pappas blodpropp, och de andra alternativen inte var så lockande så blev det just Cerazette.

Funkade okej i början, Tredje menstruationen kom inte alls (blev lite nojjig där och gjorde ett grav test för att vara på den säkra sidan, det var lite väl tidigt). Sedan kom det en mesntruation i oktober som varade i hela 11 dagar, tjo och hej, hur skoj är det?!

Resten var normalt fram tills i mars, då den först var tre dagar försenad, jag som allltid kommer i tid. Sedan dess har jag haft mens varannan vecka, i 3-4 dagar. Jag är konstant trött och less, både fysiskt och psykiskt.

Tacka fasen att de funkar, dels ser jag ju blödningen varenda jävla gång, och dels så hinner vi knappt ha sex förrän det är dags för nästa blödning.

Så på tisdag får jag ringa in så vi tar en koll...

 
ANNONS
 
Friday

Friday

22 april 2011 09:35

Hej hej,
Jag använader mig med av Cerazette, och jag har ingen menstration alls, och de är tydligen inget konstigt. Jag har haft mina i fyra år nu och de funkar faktiskt rätt bra, slutade nu nyår för att se om jag kunde få tillbaka mensen, och fick den normalt efter 2 månader och sedan tredje månaden ovanligt lite, men nu har jag ingen igen.

Men som sagt, de är vanligt att man inte får mens, vissa får som vanligt, och andra får inte alls. Men som du skriver, de kanske är bra att kolla på alternativ om de inte fungerar för dig. Men är de östrogen som du inte får tillföra då pga din pappa haft en blodpropp, eller är de något annat?

http://agent-friday.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se