Direktlänk till inlägg 19 april 2011

Diprosalic

Av Camilla - 19 april 2011 12:03

Har fått Diprosalic utskrivet. Det är en ganska så stark kortisonlösning som jag ska ha till psoriasis i hårbotten, det verkar genom att vara avfjällande mm. Och nu efter några veckors användning så har jag beslutat att sluta med det medlet.

Tycker att jag har fått mycket mer psoriasis i hårbotten under denna tiden. Dessutom har jag fått flera ömma blåsor i hårbotten och där lösningen råkat komma i pannan.Nästan som finnar men inte variga, bara vattniga.

Vet inte om det är en del i dess verkan, att den psoriasis man har på G ska blomma upp innan den försvinner, men då blir det ju bara värre. Borde ha börjat se skillnad åt det positiva hållet, inte åt det negativa, tycker jag.

nej, tack och hej, bort med det från mitt skåp, och plocka bort receptet från min lista. Det var ingen hit.

Även om jag läst andra som tycker att det är toppen, så verkar det inte vara så i mitt fall.

Mamma har fått testa det på sin psoriasis också, och samma sak hos henne, det blir inte bättre, snarare tvärtom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se