Direktlänk till inlägg 19 april 2011

Diprosalic

Av Camilla - 19 april 2011 12:03

Har fått Diprosalic utskrivet. Det är en ganska så stark kortisonlösning som jag ska ha till psoriasis i hårbotten, det verkar genom att vara avfjällande mm. Och nu efter några veckors användning så har jag beslutat att sluta med det medlet.

Tycker att jag har fått mycket mer psoriasis i hårbotten under denna tiden. Dessutom har jag fått flera ömma blåsor i hårbotten och där lösningen råkat komma i pannan.Nästan som finnar men inte variga, bara vattniga.

Vet inte om det är en del i dess verkan, att den psoriasis man har på G ska blomma upp innan den försvinner, men då blir det ju bara värre. Borde ha börjat se skillnad åt det positiva hållet, inte åt det negativa, tycker jag.

nej, tack och hej, bort med det från mitt skåp, och plocka bort receptet från min lista. Det var ingen hit.

Även om jag läst andra som tycker att det är toppen, så verkar det inte vara så i mitt fall.

Mamma har fått testa det på sin psoriasis också, och samma sak hos henne, det blir inte bättre, snarare tvärtom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se