Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Läkarbesök idag igen

Av Camilla - 13 oktober 2010 11:49

I måndags var det Cystoskopi och idag en läkare på Vårdcentralen.

Mitt op-sår har räknats som läkt sedan första måndagen i juni    men nu har det börjat att jäklas igen.

Först blev det precis som om det var en främmande kropp som flyttade sig under huden. Fast jag trodde att det var en psoriasis på väg att utvecklas, så jag smorde med salvor. Men en dag var det precis som om jag kunde dra bort fjäll och under var ett pytte- pytte litet hål, knappt så stort som ett knappnålshuvud. Och där var vätska och något som påminde om en mindre varklump men som inte gick att dra bort. Sedan slöt sig hålet igen för att återkomma. I måndags ringde jag så att de skulle titta på det, för då fanns ett hål, men idag när det är dags för att åka in och kolla så är hålet borta - IGEN.

Ska åka in i alla fall så att de får kolla. Det finns en risk att det har blivit en fistelgång. Vi får väl se vad de säger.

Blir inte någon av mina vanliga läkare, utan en - för mig - ny förmåga. Har väl träffat ett tio-tal läkare i år allt som allt. Snacka om valuta för frikortet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 14 okt 17:58

På grund av inplanerat födelsedagskalas var halva styrkan tvungen att åka vid 12, så vi tog en kort kaninlördag. Jag städade 8 burar, Linda 7 och Linus nästan 2. Resterande tar vi i morgon. Sedan ska vi ut till kyrkogården och lämna blommor till papp...

Av Camilla - Fredag 13 okt 12:53

Den 7 oktober var det kaninutställning i Värnamo, och vi anmälde 3 av var ras. Tyvärr fällde mina damer väldigt mycket och jag hade gjort ett typiskt nybörjarfel på hanen, anmält fel öronnummer, så jag fick inget på rexarna. Mamma och Linda hade 2x94...

Av Camilla - Fredag 13 okt 11:50

Tiden går snabbt. I dag, fredagen den 13 oktober och jag har gjort halva min LIA när jag slutar kl 17.    Lika bra att börja titta på alla uppgifter man har under perioden, samt latinprovet. Skolan sätter ju igång väldigt snabbt med prov och såda...

Av Camilla - Fredag 29 sept 14:46

Är i full gång. Sedan vi började den 14 augusti så har vi hunnit med 2 inlämningsuppgifter och 2 prov i Företagsekonomi, ett prov i Latin och ett i Anatomi, samt ett projektarbete i Svenska.  Under LIA och en tid efter ska vi lämna in en LIA-rappor...

LIA

Av Camilla - Fredag 29 sept 14:40

Så nu har höstterminens LIA satt igång, sista dagen på första veckan nu.  Jag fick frågan i somras om jag kunde tänka mig att ha min LIA på samma ställe som jag haft mitt sommarjobb, och jag tackade jag. I somras satt jag bara i receptionen, denna ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se