Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Läkarbesök idag igen

Av Camilla - 13 oktober 2010 11:49

I måndags var det Cystoskopi och idag en läkare på Vårdcentralen.

Mitt op-sår har räknats som läkt sedan första måndagen i juni    men nu har det börjat att jäklas igen.

Först blev det precis som om det var en främmande kropp som flyttade sig under huden. Fast jag trodde att det var en psoriasis på väg att utvecklas, så jag smorde med salvor. Men en dag var det precis som om jag kunde dra bort fjäll och under var ett pytte- pytte litet hål, knappt så stort som ett knappnålshuvud. Och där var vätska och något som påminde om en mindre varklump men som inte gick att dra bort. Sedan slöt sig hålet igen för att återkomma. I måndags ringde jag så att de skulle titta på det, för då fanns ett hål, men idag när det är dags för att åka in och kolla så är hålet borta - IGEN.

Ska åka in i alla fall så att de får kolla. Det finns en risk att det har blivit en fistelgång. Vi får väl se vad de säger.

Blir inte någon av mina vanliga läkare, utan en - för mig - ny förmåga. Har väl träffat ett tio-tal läkare i år allt som allt. Snacka om valuta för frikortet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Måndag 11 dec 17:05

  Berntsson's D Charlie Fast vi kallar honom allmänt för ChalleBalle.   Turbo, vår allra första Rex ifrån Tyskland. 4,8 kg tung och enbart kärlek i hela kroppen. Han har lite för lång påls för idealet men det gör inget     Berntsson's Valle...

Av Camilla - Måndag 11 dec 16:54

Japp. Om det är en reaktion att stressen för skolan u börjar avta eller om jag bara är mer mottaglig av annan anledning får någon annan sia om. Men jag har lyckats med att för första gången någonsin i mitt liv, få inflammation i inte en utan BÅDA sto...

Av Camilla - Torsdag 7 dec 14:32


  Eller ja, 16 blir det här eftersom vi ska fira julafton den 23e då Markus går på nattjobb på julafton och behöver sova. Linus var först lite ledsen för det men har nu helt tagit det till sig, och är den som ska få dela ut julklapparna i år. Vi r...

Av Camilla - Onsdag 6 dec 13:31

Jag vet inte vad man ska säga.   På fredag har vi redovisning i Företagsekonomi, ett område om statistik. Läraren blev dock sjuk så en (1!!) genomgång har v haft och sedan är det redovisning, ingen möjlighet till drop-in och hjälp mer än via mail...

Av Camilla - Tisdag 14 nov 14:52


  Ganska nöjd med dagen    Linus och jag sov över i Agerum hos mamma så det inte skulle bli så tidigt för oss på lördagen.  Vi skulle haft släp men eftersom Lotta och Malin var ensamma i sin bil så kunde de fälla sitt baksäte och då ha 2 av vå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se