Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Läkarbesök idag igen

Av Camilla - 13 oktober 2010 11:49

I måndags var det Cystoskopi och idag en läkare på Vårdcentralen.

Mitt op-sår har räknats som läkt sedan första måndagen i juni    men nu har det börjat att jäklas igen.

Först blev det precis som om det var en främmande kropp som flyttade sig under huden. Fast jag trodde att det var en psoriasis på väg att utvecklas, så jag smorde med salvor. Men en dag var det precis som om jag kunde dra bort fjäll och under var ett pytte- pytte litet hål, knappt så stort som ett knappnålshuvud. Och där var vätska och något som påminde om en mindre varklump men som inte gick att dra bort. Sedan slöt sig hålet igen för att återkomma. I måndags ringde jag så att de skulle titta på det, för då fanns ett hål, men idag när det är dags för att åka in och kolla så är hålet borta - IGEN.

Ska åka in i alla fall så att de får kolla. Det finns en risk att det har blivit en fistelgång. Vi får väl se vad de säger.

Blir inte någon av mina vanliga läkare, utan en - för mig - ny förmåga. Har väl träffat ett tio-tal läkare i år allt som allt. Snacka om valuta för frikortet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se