Alla inlägg under september 2010

Av Camilla - 18 september 2010 11:45

R.I.P

Född: 1999-10-21 Död: 2010-09-18


Idag har Godis-biten fått somna in.

Mitt lilla skrutt, den gamla ragatan, har idag lämnat oss.

Kommer alltid attt finnas i mitt hjärta.

Av Camilla - 16 september 2010 20:24

Av Camilla - 15 september 2010 11:07

Två gånger på 2½mån har Blizzard Entertainment varit inne och dragit pengar från mitt konto utan lov. Jag som inte ens spelar något av deras spel :(
Men jag har lånat ut mitt konto för betalning för ett av deras spel, World of Warcraft.


Tydigen finns det en key locker på den datorn där betalningen utförts, som kopierat mina uppgifter, men ingen bekräftelse har skickats till någon av mina  email på utförd betalning eller beställning.

Polisanmälan gjord men osäkert om utredaren vill gå vidare eftersom det "bara" rör sig om sammanlagt 240kr.

Reklamation ska skrivas i eftermiddag.

Nytt kort beställt.... igen.


Var väldigt försiktiga med hur ni betalar med era VISA. Man tycker ju att Blizzard som är så stort och har så många spelare runt om i världen, borde ha säkra lösningar på hur man betalar sitt account, men tydligen inte :(

Av Camilla - 14 september 2010 16:07

Körde ner till Lörby med mamma, och hittade rödbetor i en gårdsbutik. Fick ta en påse, med 3 kg. Blir nog mååånga kakor av det, efter som det räckte med 3 rödbetor till en kaka.


Just nu står rödbetskakan och morotskakan på svalning, när de är kalla så ska jag bre på glasyren. Ett annat recept på glasyren än det som var till morotskakan. sedan ska de frysas in till framtida behov   


På spisen står en bunke med bulldeg. Vi har gått och klappat till den emellanåt, eftersom ugnen är ockuperad av middagsmaten så det dröjer lite till innan jag bakar ut den. Anledningen till att den får en kärvänlig klapp då och då är att den inte ska jäsa över bunkens kant ut över spisen.

Idag är jag på hugget med bakningen, i morgon kommer det att straffa sig, kännas i armarna, men det kan det vara värt.


Av Camilla - 13 september 2010 15:28

Inte hunnit klä på mig ännu, när Klara, som numera går under ett extra smeknamn: "rallybruden" efter sin framfart i Lära-Gå-Stolen, kom och ville upp. Snuvig och smågnällig.

Hon fick sin tutte och snuttefilt av mamma och "vilade huvudet", vilket blev riktig sömn i minst en kvart, med tutten utspottad :)


Läste något bra i en veckortidning:

Barn sover inte - de ligger på laddning

Och det stämmer verkligen för fem minuter efter att Pompan vaknat så var det rallybrud igen

Av Camilla - 13 september 2010 15:02

Körde in till Sölvesborg, egentligen för att passa på att slappa i kärringgrillen några minuter medan Niklas var hos tandläkaren, men eftersom jag var lite sugen på att baka, så hade jag en liten lista med....och där kan man snacka om att det sket sig!


Ingen av affärerna i Sölvesborg hade färska rödbetor.... och inte heller Gummagården i norje hade det :(

Och jag som skulle baka rödbetskaka....


Visseligen handlade jag hem lite ingredienser till en ny morotskaka. Men nu är gnistan borta.... jag ville ju baka rödbetskakorna!

Ska kolla i Lörby om/när jag ändå ska ner till Emme o Niklas i veckan, annars blir det till att kolla i Jämshög. För rödbetskaka SKA jag baka! Någongång.


Niklas ord i bilen hem efter tredje stoppet utan napp: de har slutat tillverka dom.

Av Camilla - 12 september 2010 20:43

Det är inte klokt! Har tillbringat nästan en vecka hos  , och Lillan har fått följa med. Det har betytt en hel del promenader och jag blir så arg när jag ser att folk inte tar upp sin skit!

Längs med hela promenadstråket, som går längs vanliga gator i samhället, har jag sett högar av varierade storlekar. Kan inte säga att det enbart är de med stora eller små hundar som slarvar, utan generellt HUNDägare!

Bara på gångvägen som går förbi Hundlatrinen kunde jag idag räkna till minst 10 rukor.


Vad fan! Ta ert ansvar! Bajspåsar finns i flera storlekar, och kostar inte skjortan direkt, så det kan absolut inte vara en pengafråga. Tror mer på ren lathet!


Undrar hur det ser ut hos er som inte tar upp efter era hundar.... Ligger det rukor både inne och ute? Ni verkar ju inte bry er något vidare      

Av Camilla - 12 september 2010 20:39

Så stolt så det inte är klokt!


Idag har Helena varit på Cavalierspecialen i Örkelljunga och ställt ut 13 år gamla Lina, som officiellt heter Zeraphina's Modesty Blaise (från min 4e kull).


Lina vann Veteranklassen med CK och blev dagens BÄSTA VETERAN (hundar över 8 år)     


Härligt!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards