Alla inlägg under juni 2010

Av Camilla - 7 juni 2010 13:33

Eller en hypokondrikers mardröm:

Jag bara säger...Vad spelar svininfluensan för roll efter att ha läst detta?
 
 

Sanna data frán Smittskyddsinstitutet:

Om du simmar en timma i en allmän simhall, har du fátt i dig 1/2 liter urin.

Under en genomsnittlig dag, har dina händer varit i kontakt med minst 15 penisar (genom att ta i dörrhandtag, dörrar etc.)

Ett genomsnittligt intag av snabbmat inneháller minst 12 hår.

Under ett år har du svalt ned minst 14 insekter medan du sov!!!

Varje år har du tagit i hand med minst 6 män som nyss onanerat UTAN att tvätta händerna efterát.

Under en normal bröllopsbankett, har du 1 chans på 100 att få munherpes av de andra inbjudna vid kindpussar.

Du inandas dagligen 1 liter av andras anala gaser.

Ha en fin dag...

Tvätta händerna och undlåt inte att skicka detta till alla hypokondriker du känner!


Tack Kina   

Av Camilla - 6 juni 2010 15:24

Igår var jag i Vilshult, hos "dr Steen" och hämtade hem min dator igen. Den la av den 13 april och fram till gårdagens datum så hade jag fått över 2000 mail på min telia-adress. De flesta från Facebook iofs, men ändå. Tog sin lilla tid att gå igenom.

Allt finns kvar, mina stambokföringar som skulle skickas in till SKAF (och nu raskt är ivägskickade oxå) alla papper och grejor till Emme & Niklas bröllop, mina 103 000 stamtavlor på cavaliererna, de hade jag ju aldrig orkat fixa ihop igen. Alla foton jag tagit på Pompan och övroga kidsen under året, ja allt. Underbart! 

Dessutom ät den fasen så snabb numera :)

Av Camilla - 6 juni 2010 15:16

Här är det demonstration på hög, eller kanske låg, nivå.

Åkte iväg igår eftermiddag, för en kopp kaffe, men det blev övernattning, och idag var det flera som demonstrerade vad de tyckte   

Benjamin skulle först inte ens komma till mig, och när jag hade honom i min famn så dröjde det länge inna jag fick någon kram. Min lille charmknutte var nog lite sotis ;) Han skulle ju sovit hos mig i natt oxå.

Sedan kommer Joel, sätter händerna på höfterna och utbrister med sträng röst: så du är hemma nu?! Och strax efter kommer lillebror Oskar med kommentaren: det måste varit en jäkal stor kopp kaffe.

Och Lillan sedan, lille Pillipluttan som i vanliga fall bara har koll på vad allt som är ätbart finns, hon har knappt lämnat min sida, och DET hör inte till det vanliga precis med min lilla Damp-bebis   

De vuxna hade en hel del kommentarer oxå... hör inte till det vanliga att jag gör så här precis :) Men de var knappast rumsrena så de skriver jag inte här   

Av Camilla - 4 juni 2010 11:19

Det som skulle ta 10 dagar tog 4 månader men NU räknas det som över!

Jag har inte haft plåster sedan i går fm, och idag när jag visade det för min distriktsköterska så var hennes ord: GRATTIS! Ring om det är något.


Okej inget badande på några veckor, och inget solande av magen på 1 år MEN VAD GÖR DET!


Har fått en del undringar: Var det värt det? Skulle du gjort det om du vetat detta innan? Och svaret är egentligen ett rungande JA hur man än gör. För det är inte alla som får dessa problem, väldigt få egentligen. Och oavsett vilket så mår jag mycket bättre nu, kan röra mig mer fritt och trivs mer med mig själv.


Dessutom: It´s Friday and I´m In love, eller något =)



Av Camilla - 3 juni 2010 07:49

Och ända så har jag varit uppe tidigt nu...

I söndags morse gick jag och la mig halv fyra, men vaknade likt förbannat innan åtta. Kan ju ha berott på att jag inte låg i min säng, det var en katt som ville kela med oss och i ett hörn i rummet stod en voljär med väääldigt snacksaliga nymfparakiter.

Måndag och tisdag var det halv fyra, onsdag halv fem. Idag sju.

Visseligen var det Jessika som riktigt väckte mig idag med sms, men jag var halvvaken redan när de började att anlända.

Har ett fågelbo under plåttaket över mitt fönster, och de pratar högt, de som bor där. Trodde det var Godis som pratade först, för när hon  vill ut så piper hon.

Och jag är ingen morgonmänniska direkt. Jag ligger och läser eller tittar på tv till ett-två ibland. Då är man INTE sugen på att stiga upp innan 8-9 precis.


Jaghar sagt en tid att jag skulle vilja ha en nymfparakit igen. Hade ett par för 15 år sedan: Täppas och Pippi. Men nä, jag har ångrat mig ;)

Av Camilla - 2 juni 2010 14:15

Varit inne och lagt om idag, ser ut som två ytliga skrubbsår, så det är gott hopp om att det snart ska vara läkt. Fick förband med mig hem, så jag kan byta själv i morgon och ligga bar ett tag.

Chattat lite med M, mycket man vill veta, och längtar tills vi ses igen   


Solen skiner, hängmattan är uppställd. Trots att jag inte kan sola magen så kan resten få en dos vitaminer.


Ska gå ut och lägga mig där igen. Ha det gott alla!

Av Camilla - 1 juni 2010 14:12

Känns som om det var åska på G. Tung i huvudet, och dåsig. Vet inte om jag skulle ta och gå upp och sova en stund. Men kanske det kommer någon intressant ut på facebook, och det vill man ju inte missa, så mycket man vill veta   

Av Camilla - 1 juni 2010 14:07

Den 24 jui ska Emme o Niklas gifta sig och jag ska vara tärna. Skulle haft en klänning som jag skulle låna av Linda, men min bröstkorg (oobs inte brösten utan revbenen) är lite för breda/vida för att jag ska kunna knäppa den.

Så idag har jag ÄNTLIGEN hittat en klänning som jag gillar, en röd historia från Halens, knälång (kanske fel eftersom Emmes går förbi fötterna) men det struntar jag i. Nu hoppas jag bara att jag hittat rätt storlek. Inte lätt längre, innan var det bara att försöka med så många X som möjligt, men nu vill man ha något som sitter tajt när man väl har kropp till det :)

Den kommer om 1-2 veckor, så är det fel storlek hoppas jag att de har en mindre i samma modell.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards