Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

OPERATION LIVRÄDDNING

Av Camilla - 13 juni 2010 10:57

Ja, skäms lite över det, men det är nästan det jag gjort nu...

Mamma fick ett städryck och satte igång på ovanvåningen: hallen och extrarummet. Och när hon fick se en av mina krukväxter där ytan var 2-3 cm ovanför kruk-kanten sa hon bara: det finns jord därute   

Okej, bara att börja bära ner krukorna. En kaktus gick inte att rädda, den var dödare än död. En garderobsblomma blev tre, sticklingarna kom i jord och nya sattes i vatten, delade på en till blomma. Var sjutton ska jag göra av alla blommor?

Jag har minsta rummet på ovanvåningen och där är det knökfullt framför fönstret, 1 i taket, en på pall framför fönstret, på fönsterkarmen står det 7 blommor, och på blombordet bredvid ytterliggare tre stora krukor....

Mamma satte ett stort bord framför fönstret i hallen, meningen är att det ska vara sybordet och mangelbordet MEN närmast fönstret står nu 6-7 krukor med allt möjligt i.

Älskar gröna krukväxter, skulle inte kunna vara utan dom. Men de tar plats, det kan inte förnekas.

Nu när de fått större krukor, vatten och ny jord så kan jag nästan ana ett svagt Hallelujah i bakgrunden   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se