Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

OPERATION LIVRÄDDNING

Av Camilla - 13 juni 2010 10:57

Ja, skäms lite över det, men det är nästan det jag gjort nu...

Mamma fick ett städryck och satte igång på ovanvåningen: hallen och extrarummet. Och när hon fick se en av mina krukväxter där ytan var 2-3 cm ovanför kruk-kanten sa hon bara: det finns jord därute   

Okej, bara att börja bära ner krukorna. En kaktus gick inte att rädda, den var dödare än död. En garderobsblomma blev tre, sticklingarna kom i jord och nya sattes i vatten, delade på en till blomma. Var sjutton ska jag göra av alla blommor?

Jag har minsta rummet på ovanvåningen och där är det knökfullt framför fönstret, 1 i taket, en på pall framför fönstret, på fönsterkarmen står det 7 blommor, och på blombordet bredvid ytterliggare tre stora krukor....

Mamma satte ett stort bord framför fönstret i hallen, meningen är att det ska vara sybordet och mangelbordet MEN närmast fönstret står nu 6-7 krukor med allt möjligt i.

Älskar gröna krukväxter, skulle inte kunna vara utan dom. Men de tar plats, det kan inte förnekas.

Nu när de fått större krukor, vatten och ny jord så kan jag nästan ana ett svagt Hallelujah i bakgrunden   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se