Direktlänk till inlägg 18 mars 2010

Berättelsen om Lasse

Av Camilla - 18 mars 2010 15:49


Lasse arbetar hårt på jobbet, men hinner med bowling två gånger i veckan och spelar golf varje lördag.


Hans fru tycker att han jobbar för hårt, så på hans födelsedag tar hon ut honom på en lokal strippklubb för att bjuda på något extra och överraskande.

Dörrvakten på klubben hälsar på Lasse och säger: "Tjänare Lasse, hur e´ läget?".

Hans fru blir lite överraskad och frågar om Lasse varit här förut.

'Nej då,' svarar Lasse.  'Han är med i samma bowlingklubb som jag'.

När de satt sig vid bordet kommer servitrisen direkt med en öl till Lasse och säger: 'Du vill väl ha en Carlsberg som vanligt?'

Hans fru börjar bli besvärad och frågar: 'Hur visste hon att du vill ha en Carlsberg?'

'Jag känner henne lite, hon serverar ibland på golfklubben. Jag tar alltid en bira efter första nio hålen, älskling.'

En strippa kommer fram till Lasse, lägger armarna om honom och stryker sin kropp väldigt sexigt mot honom och säger: 'Tjena Lasse! Vill du att jag kör den vanliga dansen här vid bordet?'.

Lasses fru blir vansinning och tar sin handväska och rusar ut från klubben.

Lasse följer efter och ser att hon kliver in i en taxi. Innan hon hinner slå igen dörren, smiter han in bredvid henne i taxin.

Lasse försöker förgäves förklara att strippan måste ha blandat ihop honom med någon annan, men hans fru tror inte ett ord på vad han säger.

Hon skriker som en besatt på honom och kallar honom vid alla fula ord hon kan och några till.

Taxichauffören vänder sig till Lasse och säger: 'Oj, idag har du visst fått tag i en riktig jävla markatta.'

Lasse kommer att begravas på lördag.

 
ANNONS
 
mrconny

mrconny

30 mars 2010 11:55

Hej!
Vilken snygg blogg du har! Kul att se att så många har startat med bloggandet, och som också fortsätter, det är bra.

En fråga:
Är det ok att jag hör av mig så här? Jag är ny här på bloggplatsen.se.
Jag försöker att träna mig på att utveckla det här med bloggandet. Jag har tänk att försöka att bli en bra bloggare, därför tar jag kontakt så här är det ok? Känner att ett sätt att få tips är att fråga andra. Jag tror på att det man inte kan det bör man fråga om eller be om tips?

Jag vet att vi män inte är alls lika intresserade eller bra på att blogga, som kvinnor, vi kanske inte bryr oss, eller inte vågar, eller så är vi för inbundna och inte vet att vi behöver lufta våra tankar och reda ut våra känslor.
Inne på min blogg har jag en gjort en omröstning om just temat bloggandet män & kvinnor, vad tror du? Varför kvinnor bloggar mera än män?

Jag tror att vi män verkligen kan behöva det här med att pysa av oss eller hur? Att lära sig att rensa det som ligger överst och prata om det eller skriva av sig om det är ett bra sätt, så att även vi män kan låta vår manliga ventil pysa, genom att blogga.
Att stanna upp och genom bloggandet reflektera hur har dagen varit vad var bra vad var mindre bra.

Vad är det bästa med att blogga, och varför tycker du det?
Tycker du att blogga är roligare och att det ger dig mera än att vara inne på Facebook?
Jag själv har nästan totalt övergett Facebook, inget fel på Facebook, men bloggandet är mycket mera kreativt tycker jag.


PS:
Har du några tips som du tror kan hjälpa mig så jag blir en bättre och seriösare bloggare? Hör gärna av dig, med tips, idéer eller sådant som kan hjälpa mig i mitt bloggande

Ha en bra dag!
Var rädd om dig.

http://mrconnybloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se