Alla inlägg under februari 2010

Av Camilla - 5 februari 2010 14:58

Jag är hemma och ganska så öm och mörbultad i kroppen. Ska ha en gördel runt livet i sex veckor, som håller det lagade bråcket på plats under läkning, men själva snittet efter magplasticken har ingen gördel och det känns lite obehagligt.

Vilket äventyr det var innan jag kom så långt att jag vaknade upp efter operationen. Började med att Niklas bil som stod bakom min, inte ville starta ordentligt, och min var insnöad så vi fick skotta loss den på två ställen. Kommer ut på E22 och ger oss av in mot Karlshamn, och i höjd med Mörrum så börjar bilen att koka.... det kom massor av bilar med ingen ville stanna och erbjuda hjälp, förrän en rörmokare från Mörrum stannade och erbjöd oss skjuts in till skjukhuset.

Kom upp på min sal vid tjugo i åtta på kvällen, och kände mig som om jag åkt igenom en stenkross. Dessutom hade jag två dränage som ömmade när jag rörde mig.

Igår skulle jag fått åka hem, men mitt blodtryck var lågt, och så fort jag varit uppe så fick jag svimningskänslor. Så jag fick stanna en extra natt.

Igår kom doktorn som gjort operationen för att kolla till mig, och han var jäkligt nöjd med sitt arbete "snyggaste magen på stranden" var hans ord =) Han undrade hur jag mådde och när jag berättade om stenkrossen så sa han "var bra för det är precis vad vi har gjort" en läkare med humor :)

Förra gången jag opererades så delade jag sal med en som bott på samma gata som en bekant i Backaryd, denna gången delade jag sal med en som arbetade som tidningsbud tillsammans med min svåger.. där ser man vad världen är liten.


Igår kväll fick jag ett sms först av Niklas och sedan av mamma: det blev en flicka   . Emelie och Niklas fick en liten Klara som vägde 3140g och var 50 cm lång (tror jag) och hon finns att beskåda på webbisar i Blekinge. GRATTIS!

ANNONS
Av Camilla - 2 februari 2010 17:00

Jag fattar inte varför man ska gotta sig åt andras olycka?

Tyvärr så finns det fullt av sådana människor i ens närhet, som skrattar gott åt andras nöd/misär/problem. Måtte jag inte vara sådan! De är bara värda förakt!

ANNONS
Av Camilla - 2 februari 2010 16:58

Trots att båda var amatörer, och trots ett knepigt häng med svällkropparna i min hand under Dippys mage, så fixade vi detta. 20 min häng. Nu får vi hålla tummarna att det hittar rätt. 9 veckors väntan. Lilla Molleboll ska bli vuxen =)


Trodde hon skulle vara en riktig gnällspik vid parningen men hon var väldigt lik sin mor, alltså mer åt det slampiga hållet. Eller som de säger på Ankis jobb: som en fransk flicka ;)

Av Camilla - 2 februari 2010 07:34

Jaha, tiden har tagit ett rejält kliv!

Började med att pappa fick maginfluensa i söndags, och efter kom jag   . Inte en chans att kräka något med min mage, magsäcken var tom, inte ens galla. Men reflexerna finns ju, så gissa om jag hade träningsverk.....

I går kväll var det så över. I alla fall för min del. Pappa känner sig fortfarande krasslig. "Ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle kännt hur dte är när en riktig man är förkyld..." nä skämt åsido. Tycker synd om honom, ja om vem som helst som har maginfluensa!

I eftermiddag ska jag ringa till  sjukhuset så jag får veta hur dags i morgon jag ska infinna mig på avdelningen. Har jag tur igen så blir det kl 7 på morgonen, annars blir det senare på förmiddagen. Längtar fast att jag har ett litet pirr i magen. Inte så mycket för själva operationen, den förra, GBP:n, var den stora prövningen, detta är bara lite finlir. Nej för när de drar dräneringsrören... Linda sa att när hon fick sina dragna efter bröstförminskningen så gjorde det ont så ända in i helvete. Fast det är ju 15 år sedan, och hennes satt inte där mina kommer att sitta. Kanske vi har olika smärttrösklar, och mina sitter inte på ett så ömt ställe... kan ju hoppas i alla fall.... eller så får jag verkligen hoppas att de drar dom när jag är neddrogad   

Och är det inte typiskt? Min mens skulle komma i slutet av veckan, typ söndag, men startade i morse.... SKIT!! Blir till att ha binda ett par dagar då, inte fan för att jag ska försöka mig på tampong med operation i magen. Timingen kunde ju varit bättre, men eftersom pappa haft blodpropp så är det minimalt med saker jag kunde tagit för att hoppa över/försena menstrationen. Och p-piller äter jag inte alls... bara att gilla läget o förvarna på op.

Av Camilla - 2 februari 2010 07:30

Idag ska Anki o jag köra ner till Klippan-trakten, för att para lilla Molly-busan med Dippy. Så spännande!

Extra spännande eftersom det kan bli alla fyra färgerna i denna kombinationen - teoretiskt sett.

Molly har en blenheim kullsyster och en helbror som är trefärgad. Och Dippy har en trefärgad mamma. Så skoj!


En annan spännande aspekt av detta är att det är utfärdat klass 1 varning idag och vi ska ut o åka i det. Är man klok eller är man klok? Eller ja, kanske inte. Men som uppfödare kan man inte välja vilka väder man vill ut i, eller vilkan dag. Allt beror på tikens löpning och mottaglighet o så får man bara gilla läget ;)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se