Alla inlägg under januari 2010

Av Camilla - 7 januari 2010 09:16

Som de flesta vet så är jag mer inne på Facebook än här ute numera. Detta eftersom det finns personer som jag inte vill ska ha full insyn i mig och mitt liv, och jag vet att de sitter här och kollar bloggen, och sedan rapporterar vidare till andra (löjligt, jag vet, men tyvärr finns det sådana barnsliga personer i släkten)  . Facebook är mitt liv utanför deras kontroll, de finns inte med bland mina FB-vänner heller och kommer aldrig att hamna där!


Bredvid rutan med FB finns det en "kolumn" med reklam, och igår poppade det upp en likör som jag tyckte såg go ut, så jag tryckte på annonsen och började läsa. Där fanns olika recept med drinkar man kunde göra, så jag kollade om den fanns i Sverige, först genom att kolla den svenska distributören, och blev full av skratt, det måste vara ett tecken på att jags ak köpa och testa den. Den svenska distributören heter Berntsons Brands AB     


Likören ska finnas på bolaget eller gå att beställa, så idag ska jag in en tur dit och botanisera, finns den där så är den med hem!

ANNONS
Av Camilla - 7 januari 2010 08:56

Igår körde jag och hämtade Joel och oskar, så for vi vidare in till Sölvesborg och tittade på andra Arthur filmen: Arthur och Maltazard.

Tiden - ca 1½ timme - gick snabbt så den var bra. Lite konstigt slut bara, men det är ju för att det kommer en tredje film om Arthur och världen med Minimoyer.

Joel och Oskar gillade den oxå, och vi ska ev gå igen redan den 24, fast för att se på Planet 51, en annan tecknad film biografen gjorde reklam för.

ANNONS
Av Camilla - 4 januari 2010 19:43

Idag var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig som arbetssökande, och passade på att skicka iväg papper om avbrutna studier till Högskolan, samt alla papper till A-kassan och facket.

Ett beslut som jag egentligen tog redan tidigt i höstas, men som jag inte vågat ta steget fullt ut att göra. Hur det än är så har jag haft min ersättning hela hösten och nu går jag ut i en osäkerhet där det inte ens är säkert att jag får utnyttja de stämpeldagar jag har kvar.

Dessutom så fick jag lämna in en lapp till min husläkare, så hon får sammanställa alla undersökningar jag gjort och dess resultat, för att fastställa ifall det finns något funktionshinder. Det finns ju lite historia med psoriasis, fibromyalgi, förslitningar i nacken etc. Får vänta och se vad resultatet blir av hennes sammanställning och vad min handläggare på AF säger när jag väl får se henne.

Dessutom: jag väntar ju på min Op-tid för att få bråcket åtgärdat.

Mycket som händer nu under början av året.

Av Camilla - 4 januari 2010 19:38

Tre nätter i rad har han och varit gnällig, och jag har tagit upp honom i min säng. Så gott att krypa intill den lilla barnkroppen. Älskar lille killen! 

Av Camilla - 2 januari 2010 16:42

Idag har Lillans första/enda dotter Pepsi varit hos veterinären och kan numera ståta med intyg Utan Anmärkning på ögon-hjärta-knän.

Av Camilla - 1 januari 2010 09:41

Japp, så har det blivit nytt år.

Övergångenmellan 2009 och 2010 tillbringade jag sovandes i min säng. Lade lillkillen vid 8, efter att ha gett honom alvedon, och sedan var det min tur vid 11. Jag behövde ingen alvedon själv, men kände mig off.

Så alla som skickat Gott nytt År hälsningar på mobilen: Tack!  Och önskar er verkligen det tillbaka!


Ikväll ska det vara middag med hela familjen, alla utom Linda, hon jobbar.  Hela huset fullt av folk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se